Teknovation Logo
robot

 
  • Eventet er støttet af Uddannelses- og forskningsministeriet, Styrelsen for forskning og innovation. Blandt virksomhedens robotleverandører er Valk Welding.

25. marts 2024, kl. 13:52 

Virksomhedsbesøg hos Sjørring Maskinfabrik

Manufacturing Academy of Denmark, MADE, holder 10. april en temadag hos Sjørring Maskinfabrik, der går i dybden med virksomhedens tiltag inden for robotter, automatiseret programmering og en digitaliseret designproces.


Med hjælp fra en række MADE-projekter har Sjørring Maskinfabrik de senere år løbende integreret en række innovative løsninger for at digitalisere og automatisere værdikæden og produktion.

På dagen få interesserede mulighed for at få et spørgsmål som, hvorfor Sjørring Maskinfabrik startede digitaliseringsrejsen, og hvordan de gennem MADE-projekterne eksempelvis er lykkedes med at forkortet deres design- og produktionstid.

I 2021 vækstede Sjørring over 200 procent på det danske marked grundet digitalisering, og ifølge direktør Klaus Kalstrup, havde det ikke været muligt uden MADE-samarbejdet, fremhæves det.

Arrangementet rundes af med en rundvisning i produktionen, hvor repræsentanter fra Sjørring vil give deltagerme en indføring i, hvad de gør sig af tanker om den fremtidige rejse mod en mere automatiseret og digitaliseret produktion og værdikæde.

Information om tilmelding og det fulde oplægsholderprogram kan findes på MADE's hjemmeside.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik