Teknovation Logo
robot

 
  • AB Vandskæring udvider maskinparken med den største maskine i virksomheden til dato, en WJS-vandskæremaskine på hele 3 gange 7 meter.

24. april 2024, kl. 09:46 

Største maskine til dato til AB Vandskæring

Med en investering i en Waterjet Sweden-maskine på 3 gange 7 meter har AB Vandskæring A/S i Støvring bragt maskinparken helt Up-to-Date, så man kan klare selv de største opgaver.


AB Vandskæring har siden virksomhedens opstart i 1997 haft to ejere, Finn Andersen og Jan B. Kristiansen, og været bevidst om løbende at investere i maskiner for at følge med tiden. En aktuel investering i en WJS-vandskæremaskine er dog den største til dato, fortæller Finn Andersen:

”Vi har netop afsluttet en stor ordre på vandskæring af 100 duplex-plader på mellem 30 og 80 millimeter godstykkelse. For at kunne imødekomme en så stor ordre på i alt 600 tons, har vi styrket vores produktion med en WJS-maskine,” siger Finn Andersen, om investeringen i en maskine på 3 gange 7 meter, og udstyret med tre individuelle skærehoveder for at sikre den maksimale effektivitet. Den kan håndtere plader på op til 8 tons og med en tykkelse på 200 millimeter. 

”Det er typisk vindmølle- og fødevarebrancherne, der efterspørger komplekse og store ordre, hvor vi skal håndtere de helt store pladestørrelser. Det kan vi med den nye maskine, som er særlig efterspurgt til offshore-områder,” fortæller Jan B. Kristiansen.

Med investeringen på plads føler AB Vandskæring sig klar til at tage imod lignende ordrer:

”Nu har vi fået installeret maskinen, og vi har løst den første opgave, så nu er vi klar til at håndtere lignende opgaver. Investeringen er naturligvis et resultat af, at vi gerne vil blive ved med at forny os og fortsat levere produkter i høj kvalitet med kort leveringstid. Derfor har vi endnu en gang valgt WJS, som lever op til vores krav om både kvalitet og hurtig levering,” fastslår Finn Andersen.

Tilføjelsen af maskinen gør, at AB Vandskæring kan levere alle opgaver inden for vandstråleskæring – fra 0,5 til 200 millimeter. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik