Teknovation Logo
robot

 
  • OSG Scandinavia fejrer det danske selskabs 50 års jubilæum med medarbejderaktiviteten fredag den 3. maj, og har derfor lukket.

30. april 2024, kl. 16:52 

OSG Scandinavia har lukket 3. maj

Fredag den 3. maj holder OSG Scandinavia A/S en særlig dag for medarbejderne, i forbindelse med selskabets 50 års jubilæum. Derfor er der på dagen ingen ekspedition.


1974 til 2024 - fem årtier - det er årsagen til at OSG Scandinavia kan fejre 50 års jubilæum. OSG Scandinavia har igennem årene etableret sig som aktiv samarbejdspartner inden for skærende værktøj, og vil i den kommende tid hylde de mange operatører i Danmark, som har stor del i succesen.

I første omgang sker fejringen dog internt, når der lukkes ned i Roskilde den 3. maj, og i stedet stilles skarpt på fejring af 50 år i Danmark, med stor jubilæumsfest oven på en tilsvarende festlig og inspirerende dag for medarbejderne.

Siden vil der blive fuldt op med aktiviteter rettet mod kunderne, og ikke mindst de danske operatørers praktiske erfaringer med specifikke applikationer. I kombination med OSG’s tekniske viden har det samarbejde resulteret nemlig over de fem årtier ført til stor innovation, forbedret præstation og høj kundetilfredshed på det danske marked, understreger direktør Peter Jørgensen, OSG Scandinavia, som benytter jubilæet
til også i høj grad en fejring af, hvordan denne videnssynergi har skabt succes med en stærk lokal tilstedeværelse, fremhæver han:

"Vi er stolte af at nå denne milepæl. Vores 50 års jubilæum er en tillidserklæring fra vores kunder. Operatørerne har førstehåndserfaring med præstation og udfordringer i brugen af værktøjet, og det tætte samarbejde gør det muligt for os som samarbejdspartner at skræddersy løsninger, så de med stor nøjagtighed matcher kundernes behov. Vi ser frem til fortsat produktudvikling i samspil med kunder og vores globale netværk af partnere,” fastslår Peter Jørgensen.

Det danske jubilæum ses også som et løfte om fortsat at gå forrest med innovation af skærende værktøj, understreger direktør Bobby Osawa, OSG Europe, som i den festlige anledning udtaler:

”I OSG er vi dedikeret til at realisere vores kunders idéer. Det er udveksling af viden og ekspertise globalt kombineret med lokal nærhed, der gør os i stand til at opfylde vores vision”.

Moderselskabet er OSG Corporation, med hovedsæde i Japan, der er blandt de største producenter af skærende værktøj, og som i dag har produktion, salg og netværk i 33 lande. I Danmark er oprindelsen som Thrane Tools, hvor Lars Christophersen som daværende direktør gik forrest, da man fik japanske ejere og skiftede navn til OSG Scandinavia. Siden gik stafetten som direktør videre til den nuværende Peter Jørgensen. Og nu kan man altså fejre 50 års jubilæum, hvilket vil blive løbende markeret resten af året med kunderne i fokus omkring forskellige aktiviteter. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik