Teknovation Logo
robot

 
  • Industriens Uddannelser har sammen med sine sponsorer forberedt konkurrenceområdet forud for industriteknikerlærlingenes DM i Skills-konkurrencer torsdag til lørdag.

17. april 2024, kl. 14:26 

CNC-maskinerne står klar til industriteknikerlærlingenes DM

Startskuddet til DM i Skills er nært forestående, og forud for eventet 18. til 20. april er der rejst en teltby på Dyrskuepladsen i Roskilde, hvor CNC-maskiner og øvrig teknologi til konkurrencerne nu er på plads.


Rammerne er nu helt på plads, forud for DM i Skills 2024 i de kommende dage på Dyrskuepladen i Roskilde.

Det gælder CNC-maskiner, tilhørende Cad-/Cam-arbejdsstationer, skærende værktøj, måleudstyr, materialer og køle-/smøremidlerne er fyldt på fræse- og drejemaskinerne, så de er klar til brug i dagene 18. til 20. april.

Arbejdet er koordineret af Henning Michelsen, Industriens Uddannelser, og omfatter sponsorater fra blandt andet DMG MORI Danmark, Seco Tools A/S og Mastercam-forhandleren Cimco A/S.

De seks industriteknikere, der skal dyste kan se frem til tre spændende dage i området. Deltagerne er Oscar Dahl Nielsen, Tech College/SB Stål, Marko Simic, ZBC/Emerson Automation Solutions, Nikolaj Lindgaard Pedersen, Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier/ECM Industries A/S, Frederik Winther, Roskilde Tekniske Skole/Poul Johansen Maskiner A/S, Mathias Rytter Kjeldsen, EUC Nordvest/Thisted Maskinteknik og Noah Borup Thayssen, Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier/Grundfos A/S. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik