Teknovation Logo
robot

 
  • Bilas administrerende direktør Jan Bisgaard Sørensen er netop kommet hjem fra forhandlermøde i Neuss i Tyskland, hvor Kawasaki Robotics overrakte prisen.

7. april 2015, kl. 08:08 

Kawasaki-hæderspris til Bila

Bila A/S fra Nykøbing Mors har netop modtaget en hæderspris fra den japanske koncern Kawasaki Robotics, der anerkender den danske samarbejdspartners fremragende salgsarbejde i 2014.


Kawasaki Robotics belønner blandt andet Bila for eminent Performance på markedet. Bila stiller skarpt på at udvide robotters anvendelsesområder samt har den vedvarende udvikling i brugen af robotter til rationalisering i den skandinaviske industri i fokus.

Det har gjort BILA til et forbillede for andre forhandlere i hele verden, hvorfor Bila bliver fremhævet på Kawasakis Europa-kongres for udviklingen.

Bila har været eneforhandler af Kawasakirobotter i Skandinavien siden 1999, og i 2014 blev rekorden slået for antallet af solgte robotter. Administrerende direktør Jan Bisgaard Sørensen udtaler:

”Vi er naturligvis meget stolte af at have modtaget sådan en pris fra Kawasaki. Det beviser, at det vi gør på BILA, er rigtigt. Vi arbejder hele tiden på at vækste og præstere, og med sådan en anerkendelse giver det bare endnu mere motivation til at fortsætte de gode takter.”

Til forhandlermødet blev der præsenteret en række nye robotter, som Bila ser frem til at kunne udvide deres sortiment med, bla. nye hurtige palleteringsrobotter, svejserobotter, store 6-aksede robotter og mange andre, så fremtiden i robotindustrien ser rigtig lys ud, påpeger Jan Bisgaard Sørensen.

I Kawasakis produktportefølje findes der i forvejen adskillige robotter; blandt andre Pick-&-Place-, svejse- og male- samt medicinal- samt palleteringsrobotter.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 

   

 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik