Teknovation Logo
robot

 
  • I disse dage har ScandiTools påbegyndt uddelingen af 2019-kataloget.

24. maj 2019, kl. 07:54 

2019-katalog på vej fra ScandiTools

136 sider 2019-katalog er nu klar fra ScandiTools A/S, Køge, som er påbegyndt uddelingen til kunderne i Danmark og det øvrige Skandinavien.


For ScandiTools er produktionen af et katalog en stor ting. Og i år er det yderligere skærpet af, at man har valgt alene at have produkter i kataloget, som er egenfremstillet ved produktionen i Køge, oplyser Søren Risager Nielsen.

Han er naturligt stolt af tryksagen, som i 2019-udgaven er på 136 sider, og både omfatter de hidtidige løsninger og flere lanceringer, inklusive skæredata med videre.

"Vi har samtidig med kataloget lanceret tre-skærs-fræseren SideMill 3C til stål, som vi har mødt stor interesse for, og gennemført overbevisende tests med," fortæller Søren Risager Nielsen, oig fortsætter:

"Løsningen er kun mulig i kraft af vores dygtigere teknikere, som har fremstillet en yderst effektiv løsning, ud fra de ønsker, som vi møder hos kunderne, og her virkeligt har ramt plet," roser Søren Risager Nielsen.

Ud over kataloget så er man aktuelt også i færd med at introducere italienskeTunits bor, der vil indgå i produktsortimentet ligesom firmaet repræsnterer tyske Bassewitz skivefræsere i hårdmetal. På sidstnævnrte har man også agenturet i Rusland.

"Vi har rigtigt meget at fortælle ude ved kunderne lige nu, og med kataloget og SideMill 3C-fræseren som det seneste kan jeg også afsløre, at vi inden længere har endnu mere positivt at berette om," fastslår Søren Risager Nielsen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 

   

 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik