Teknovation Logo
robot

 
  • Prismodtagerne Joakim Frimann Pedersen og Jonas Stenkjær, der her flankerer Peter Larsson fra BITVA-bestyrelsen, der overrakte priserne.

15. marts 2018, kl. 20:41 

BITVA´s elevpriser uddelt

Med BITVA-elevprisen hædrer brancheforeningen og dens medlemmer nogle af leverandørernes bedste elever, henholdsvis Jonas Stenkjær fra Flextek og Joakim Frimann Pedersen fra JR Tool.


På generalforsamlingen torsdag i Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj og Automation, BITVA, der afholdtes i Herning Kongrescenter uddeltes åres elevpriser til henholdsvis Jonas Stenkjær fra Flextek og Joakim Frimann Pedersen fra JR Tool.

Der lægges især vægt på, at eleven har vist særlig interesse og engagement for brancheområdet, har udvist stor selvstændighed og initiativ, har tilkendegivet målet for sin uddannelse og er et godt eksempel for sine kollegaer. Endvidere er det en forudsætning, at prismodtagerne har deltaget i undervisningen på en godkendt erhvervsuddannelse med et godt resultat.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"De to, vi i år har valgt til at være branchens dygtigste elever, erJonas Stenkjær og Joakim Frimann Pedersen," indledte Peter Larsson, der er bestyrelsesmedlem i BITVA, og fortsatte:

"Jonas Stenkjærer er 26 år gammel, og går på Syddansk Erhvervsskole og er cirka 2,5 år inde i uddannelsen, som automatiktekniker – så han har omkring halvandet år tilbage. I sin elevtid har han blandt andet udført el-dokumentation for en kunde, hvilket medførte, at han blev sendt til Taiwan for at undervise lokale ingeniører i europæisk dokumentationsstandard. Jonas Stenkjær har også arbejdet med robotprogrammering, hvor han står for opstillinger og undervisning om Yaskawa-/Motoman- og UR-robotter. Foruden sin selvstændighed har Jonas Stenkjær en evne til at lære fra sig, og han er derfor en vigtig spiller i virksomheden samt ude hos kunderne," fastslog Peter Larsson.

"Joakim Frimann Pedersen fra JR Tool ApS er 22 år gammel og går på Business College syd i Mommark, hvor han får en handelsuddannelsemed speciale i salg. Han er for tiden i gang med sin afsluttende fagprøve, fortsatte Peter Larsson.

"Joakim Frimann Pedersen har været ansat i JR Tool siden 1. november 2016. Ud over at have klaret sine skoleopholdrigtig flot, har han også i virksomheden været meget punktlig, og klaret sine opgaver yderst tilfredsstillende og arbejder meget selvstændigt. Han siger sin mening på en konstruktiv måde og er utrolig ansvarlig, og er aldrig bange for at blive lidt længere, hvis det er nødvendigt. Han interesserer sig meget for IT og teknologi, og den tekniske del af sin uddannelse har han derfor også klaret meget fint."

Ud over et diplom som bevis for modtagelsen af elevprisen fik de to modtagere også en erindringsgave samt et kontant beløb på 5.000 kroner til hver.

Ved generalforsamlingen genvalgtes de indstillede bestyrelsesmedlemmer, mens Lena Lundgren, Emerson havde valgt at udtræde, og i stedet indvalgte Susanne Søvsø, Gustaf Fagerberg. 

Bestyrelsen omfatter også formand Allan Nelbom, Fritz Schur Teknik, næstformand Kristian Løftgaard, KJV, bestyrelsesmedlemmerne Niels Barfod Jakobsen, Løwener, Frands Ellersgaard, Lind-Larsen, Lars Ejnar Jensen, Brd. Klee, Peter Larsson, Folke-Larsens Eftf., og Michael Topp, Topp Trykluft.

jsj


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 

   

 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik