Teknovation Logo
robot

 
  • Årets Bitva-elevprismodtagere, Karin Brink Thimm, Lemvigh-Müller, og Dennis Bjørn Jacobsen, KJV, flankerer Bitva-bestyrelsesmedlem, direktør Peter Larsson, Folke-Larsens Eftf. A/S, der motiverede valget af de to dygtige unge kandidater, som årets prisvindere. (Foto: John Steenfeldt-Jensen/Automatik & Proces)

24. marts 2017, kl. 08:25 

Bitva-priser til dygtige elever

Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj & Automation, Bitva, uddelte i forbindelse med årets generalforsamling også Bitva-elevpriserne 2017 til henholdsvis Karin Brink Thimm, Lemvigh-Müller, og Dennis Bjørn Jacobsen, KJV.


Bitva er en fusion af BHP, BIA og VOV, og med i fusionen er også fulgt VOV-elevprisfonden, som årligt honererer dygtige elever i medlemsvirksomhederne med en elevpris.

I fusionen er prisen naturligt omdøbt til Bitva Elevprisen, og der kan indstilles elever fra alle medlemsvirksomheder.

Således er det tilfældigt, at årets to elevpriser faktisk havnede hos handelselever fra tidligere VOV-medlemsvirksomheder, henholdsvis KJV A/S og Lemvigh-Müller A/S. De to, Dennis Bjørn Jacobsen og Karin Brink Thiim, var af elevprisudvalget valgt ud fra deres topmotivation, som de to virksomheder havde understreget i de respektive indstillinger.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 

   

 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik