+45 45 85 23 00 - Mandag - Torsdag 07.30 - 15.30 Fredag 07.30 - 15.00

KEMATEK Danmark, er din helt naturlige partner, 

inden for avancerede industrielle procesløsninger

QUAKER HOUGHTON DANMARK – er blevet til KEMATEK Danmark ApS. Alt det gode fra Quaker Houghton, nu i en dansk kontekst.
En forandring
vi er stolte af.



KEMATEK Danmark ApS, er det team af yderst kompetente folk vores kunder kender fra Quaker Houghton Danmark.
Vi har dansk lager, dansk
Administration og dansk fleksibilitet. Vi løser problemer og vi sikrer optimeringer.
Vi bidrager med massiv viden om den danske metalindustri og de processer der udføres. Vi har olien og kemien fra Quaker Houghton´s markedsledende produktprogram og vi har
erfaringen til at samle det hele i løsningsorienteret procesoptimering.



VÆKST – er noget vi skaber SAMMEN!

 

VELKOMMEN TIL KEMATEK.

Bæredygtighed

Bæredygtighed er en kontinuerlig rejse uden en fast destination, kendetegnet ved skiftende udfordringer og forventninger fra interessenter.
Hos Quaker Houghton er der fokus på at kombinere løsninger med brancheforståelse for at opnå en bedre fremtid gennem sociale, økonomiske og miljømæssige fremskridt. Dette engagement er forankret i fire nøglepiller, der guider virksomhedens handlinger og bidrager til at beskytte og påvirke positivt de liv, organisationer og samfund, de betjener.
Bæredygtighed er integreret i virksomhedens strategi og overvåges af udvalg på direktør- og bestyrelsesniveau. Med input fra forskellige interessenter er der defineret langsigtede mål, der stræber efter en bæredygtig fremtid inden 2030, i overensstemmelse med FN’s Bæredygtige Udviklingsmål.

Bæredygtighedsrapporten for 2022 præsenterer detaljer om virksomhedens planer og fremskridt mod målene for 2030.
Quaker Houghton sigter mod at gå ud over egne grænser og bidrage til en bedre fremtid for alle.

Læs Quaker Houghtons Sustainability Report

Kompetent rådgivning

Med vores ekspertise inden for metallurgi, bearbejdningsprocesser, væskekemi og industrielle applikationer, er Kematek din nøgle til det rigtige valg og anvendelse af Quaker Houghton’s produkter.

Vores viden sikrer, at du får skræddersyede løsninger, som perfekt matcher dine behov og industriens krav. 

Med Kemateks rådgivning kan du være sikker på at opnå optimale resultater og maksimere din produktivitet og effektivitet.

Quaker Houghton er den globale leder inden for industrielle procesvæsker og fortsætter med at forbedre og innovere, så verdens stål-, aluminiums-, bil-, fly-, maskin- og industridelproducenter kan forblive førende i en foranderlig verden.

Quaker Houghtons kemikere, ingeniører og branchefolk samarbejder med kunderne om konstant at forbedre deres drift, så de kan køre endnu mere effektivt og effektivt, uanset hvad fremtiden bringer.

Læs Mere Om Quaker Houghton