Teknovation Logo



 

Kom gratis ind i Brøndby

  • 10. til 12. september holes for 11. gang AUTOMATIK-messe i Brøndby, og Automatik & Proces inviterer læserne gratis inden for.

6. september 2024, kl. 15:12 

Forud for årets store træf inden for industriel automation i Brøndby tilbydes læserne gratis adgang ved at benytte vores invitationskode ved billetregistreringen.


For 11. gang er der samling i Østdanmark omkring AUTOMATIK, når dørene 10. til 12. september slåes op i Brøndby Hallen og Idrættens Hus til eventet, hvor en stærk konferencerække kombineres med op imod 150 udstillere inden for fortrinsvis industriel automation, robotter og tilhørende elektromekanik med mere.

På messens hjemmeside er der etableret registrering, som betyder, at man ved adgang i messeperioden, kommer hurtigt ind på arealet.

Teknovations søsterudgivelse - Automatik & Proces - er messens mediepartner, og begge blade er udstillere i umiddelbar forlængelse af indgangen til messen, og derfor kan vi invitere læserne gratis på messen, mod at man anvender følgende kode ved registreringen (i feltet invitationskode): AUTO24-AP

Se mere på lænken, for at registrere din adgangsbillet til AUTOMATIK 2024, ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik