Teknovation Logo
robot

 
  • DTU Roadrunners er et såkaldt DTU Blue Dot Project, hvor studerende ved siden af ​​deres studier konstruerer brændstoføkonomiske økobiler for at deltage i Shell Eco-marathon. Holdet deltog i den internationale konkurrence for første gang i 2004 og kan derfor fejre deres 20 års-jubilæum i år. Billedkilde: DTU, Anders Juul – Hansen, via LinkedIn.

27. juni 2024, kl. 15:18 

DTU vinder guld med øko-bil

DTU Roadrunners vandt i år førstepladsen for at køre den længste distance pr. liter ved Shell Eco-marathon i Frankrig og modtog en pris for det telemetrisystem, der er indbygget i deres øko-bil, døbt Dynamo, fremhæver universitetet.


DTU Roadrunners stillede op i 'Urban Concept Internal Combustion Engine race', hvor de stod over for andre hold fra Europa og Afrika for at se, hvem der kunne køre den længste distance på en liter brændstof.

Med ti omgange på Circuit Paul Armagnac-racerbanen ved Toulouse opnåede DTU Roadrunners 413,8 kilometer på én literl, hvilket sikrede første pladsen.

Med sejren kvalificerede DTU Roadrunners sig til regionsmesterskabsløbet, hvor de tre bedste hold fra kategorierne 'Internal Combustion Engine', 'Hydrogen Fuel Cell' og 'Battery-Electric' dystede om, hvem der kunne komme først i mål.

Her hjemtog DTU Roadrunners 3. pladsen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik