Teknovation Logo
robot

 
  • Sæt X ud for temadag om robotsvejsning den 21. august, lyder opfordringe fra Teknologisk Institut Robotteknologi i Odense.

27. juni 2024, kl. 11:52 

Teknologisk temadag om svejserobotter 21/8

Står virksomheden og overvejer at automatisere svejsning med kollaborative robotter, så er der gratis inspiration at hente hos Teknologisk Institut Robotteknologi i Odense den 21. august, når der holdes en temadag på området.


Teknologisk Institut inviterer sammen med Erhvervshus Fyn og Odense Robotics til en temadag om hvordan kollaborative robotter - også kaldet cobots - kan komme i spil, når man skal svejse.

Temadagen er gratis og holdes 21. august hos Teknologisk Institut Robotteknologi i Odense, hvor man vil kunne møde relevante udstillere af udstyr og løsninger til svejsning og få førstehåndsindsigt i teknologien, fremhæver arrangørerne.

Deltagerne inviteres til at være med til at inspirere med case-oplæg, hvor virksomheder deler deres udfordringer, succeser og erfaringer med at investere i svejserobotter, hedder det i oplægget til dagen. Derudover vil deltagerne diskutere løsninger og teknologier med de forskellige udstillere samt tale med eksperter på området.

Se mere om arrangementet ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik