Teknovation Logo
robot

 
  • SICK har aktuelt ændret salgs-setup' et, og derfor kan man møde Morten Ringmose-Wiinberg (t.v.) og Anders Øllegaard (t.h.) som salgschefer, når de er med på ROBOTBRAG 2024-standen i Odense, den 30. maj.

22. maj 2024, kl. 14:14 

Ændret SICK-setup i salg

SICK A/S har aktuelt ændret setup'et i salgsafdelingen, og i den forbindelse er Morten Ringmose-Wiinberg og Anders Øllegaard udnævnt til salgschefer.


SICK har ændret salgssetup, og udnævnt Anders Øllegaard til salgschef, hvor han fremover har ansvaret for salgsstyrken i Østdanmark.

Samtidig er Morten Ringmose-Wiinberg også udnævnt til salgschef, og samtidig tildelt ansvaret for salgsstyrken i Vestdanmark.

Begge har været i SICK i mange år, meddeler Birkerød-virksomheden, hvor Anders Øllegaards erfaring primært har været som salgsingeniør, mens Morten Ringmose-Wiinberg erfaring hidtil har været anvendt som produktchef.

Med det ændrede setup venter man at skabe en mere slagkraftig salgsorganisation, hvor kunderne får en salgsledelse med et indgående kendskab til deres ønsker, der kender forretningsgangene og samtidig er specialister på sensorer, fremhæver SICK. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik