Teknovation Logo



www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

Direktør for DMG MORI Additive holder oplæg ved AM Summit

  • Managing Director for DMG MORI Additive GmbH Friedemann Lell er blandt oplægsholderne ved årets AM Summit i Øksnehallen.

17. oktober 2024, kl. 15:02 

Sales & Service Manager for DMG MORI i Danmark Henrik Juncker oplyser, at virksomheden for første gang har valgt at udstille med en stand ved næste uges AM Summit i København. Den tyske Managing Director for DMG MORI Additive GmbH Friedemann Lell er desuden blandt oplægsholderne.


AM Summit, der løber af stablen næste uge torsdag den 24. oktober, fremhæves som Skandinaviens største konference inden for Additive Manufacturing og Industriel 3D-print arrangeret af Dansk AM Hub, der er støtte af Industriens Fond.

Eventet holdes i år for første gang i Øksnehallen i det centrale København med rekord mange udstillere på plads, fremhæver arangørerene.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det er første gang at DMG MORI udstiller ved konferencen, og ifølge Henrik Juncker, er begivenheden en god platform til at præsentere fremtidens produktionsteknologi i Norden, da producenten i stigende grad satser på 3D-metalprint med flere produktionsplatforme.

Med på standen har virksomheden en række emner, der skal demonstere de aktuelle muligheder inden for 3D-metalprint, og de vil blive præsenteret af blandt andre firmaets tyske ekspert Managing Director for DMG MORI Additive GmbH Friedemann Lell, der også får taletid på scenen.

Begivenheden skal således være med til understrege positionen som en stor og seriøs samarbejdspartner i Danmark og Norden inden for AM-segment, som er et marked, firmaet ønsker at udvikle, understreger Henrik Juncker over for Teknovation.

Sidste år var producenten traditionen tro udstiller ved Formnext-messen i Frankfurt, hvor Norden med Danmark var udvalgt som partnerland repræsenteret ved Dansk AM Hub.

Maskinproducenten kom igen med en stor stand med flere maskiner og ønsket om at demonstrere, hvordan branchen trin for trin flytter sig mod en stigende modenhed.

Som en repræsentant for en af verdens største maskinproducenter, DMG Mori, med et glimt i øjet, konstaterede over for Teknovation:

”Nu skal maskinerne skabe reel værdi, kunderne vil ikke bare lege længere.”

Producenten kunne i det tyske præsentere flere verdensnyheder herunder på Powder Bed-siden, hvor teknologien er blevet væsentligt opgraderet.

Først og fremmest havde fundament og maskinstativ fået en overhaling med støbejern, men også en række andre systemer var forbedret, så 3D-metalprinterne nu lever op til de præcisions- og gentagelsesnøjagtighedskrav, som virksomheden stiller til emnerne, der produceres på firmaets High-End spåntagende maskiner.

Ved gentagende lejligheder på de største spåntagende messer har DMG MORI's japanske bestyrelsesformand, dr. eng. Masahiko Mori, hævdet mulighederne på AM-området.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik