Teknovation Logo






www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

Endnu en Okuma Turnkey-løsning til Emerson

  • På billedet bliver Okuma LB45III-M T750-drejebænk leveret til Flexteks lokaler med stor præcision af Bøje Kran- & Maskintransport A/S. Billedkilde: Flexteks A/S' LinkedIn-profil.

27. september 2024, kl. 07:16 

Turnkey løsninger er nøglen til succesfuldt samarbejde med Emerson Automation Solution, fremhæver Flextek A/S, der er ved at klargøre en celle med endnu en Okuma-drejebænk og Motoman-robot til virksomheden.


Ifølge Flextek A/S er der godt gang i den i firmaets klargøringsafdeling, hvor der et to-cifret antal maskiner under indkøring.

Til Emerson Automation Solution drejer der sig konkret om en løsning med en Okuma LB45III-M T750-drejebænk og en Motoman GP180-robot.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Nærmere bestemt har har Emerson-medarbjedere de seneste 14 dage været på besøg for i tæt samarbejde med applikationsingeniør Rune Bjeragger og teknisk chef Lars Tromborg at indkøre maskine og robot med kundeemner,

Dette for at sikre sig optimal integrationen mellem maskine, robot og emne, således hele setup’et kører optimalt ved levering, konstaterer Hedensted-virksomheden på LinkedIn.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik