Teknovation Logo
robot

 
  • PDQ blev grundlagt i 2010 og opererer fra to produktionssteder i USA og har 107 ansatte. I 2023 rundede virksomheden en omsætning på det, der svarer til omkring 250 millioner kroner.

27. juni 2024, kl. 15:32 

Sandvik køber opspændingsspecialist

Sandvik-gruppen har tilføjet endnu et selskab til porteføljen af leverandører til de spåntagende industrier i form af amerikanske PDQ Workholding LLC. 


PDQ Workholding LLC er specialiseret producent af skræddersyede opspændingsværktøjsløsninger til en række industrier herunder aerospace, automobil og energi.

Med opkøbet ønsker Sandvik at styrke tilbud kunderne ikke mindst maskinbyggere og give dem mulighed for tidligere adgang til komponentprojekter, hvor både effektivitetsgevinster og det rigtige valg af skærende værktøjer er af betydning, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


PDQ fremstiller primært stationære, hydrauliske og automatiserede fiksturer såvel som indekserbare værktøjskroppe og runde hårdmetalværktøj og beskftigede i 2023 godt hundrede medarbejdere.

Virksomheden vil primært rapporteret til Walter-divisionen inden for Sandvik-forretningsområdet Manufacturing and Machining Solutions, og overordnet skal opkøbet understøtte strategien om at vokse inden for avancerede bearbejdningsløsninger til letvægtsmaterialer, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik