Teknovation Logo
robot

 
  • Der vil blandt andet være verdenspremiere på CLX 550 TC-drejebænken med en IH (internal handling) løsning, fremhæver DMG MORI, der også var på plads i Stuttgart ved den seneste udgave i 2022.

27. juni 2024, kl. 17:52 

DMG MORI med fem verdenspremierer i Stuttgart

DMG MORI Danmark Sales- & Service Manager Henrik Juncker fremhæver dansk tilstedeværelse på virksomhedens AMB-stand, når messen løber af stablen 10. til 14. september. Her vil medarbejdere fra Fredericia-afdelingen blandt andet kunne præsentere flere verdenspremierer.


Årets AMB-messe i Stuttgart løber af stablen med flere repræsentanter fra DMG MORI Danmark på plads, der i år kan præsentere de tilrejsende danske fagfolk for en række nyheder.

I alt præsenterer producenten, der traditionen tro holder til på to stande i hal 10, de fremmødte for 21 maskiner, hvoraf de fem altså betegnes som verdenspremierer.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På fræsesiden handler det om maskinerne DMU 85 (FDS) monoBLOCK og DMV 110, og på drejeside er der tale om modellerne CTX 350 4A, CLX 550 TC og NLX 2500 I 700 2. Generation.

Det vil således være muligt at opleve nyheder inden for både universal- og produktionsdrejning samt tre- og fem-akset fræsning i det sydtyske, fremhæves det.

Foruden CNC-maskinerne demonsteres en række af de seneste muligheder for automatiseing ikke mindst inden for pallehåndtering. Her vil producenten eksempelvis frenmvise løsningen PH-AMR 750.

Digitalisering vil ligeledes være i fokus under teamet DX Innovations. Blandt andet vil CELOS X på Siemens-styringer blive frigivet på yderligere maskinserier såsom NLX, NTX og NZ.

Endelig vil producentens tilstedeværende eksperter kunne demonstrere holistiske fremstillingsløsninger inden for Digital Transformation, DX-temaet, for de fremmødte, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik