Teknovation Logo
robot

 
  • Med den aktuelle lancering er Køle-/smørevæskeforsyningen også blevet revideret, og produktet er nu kompatibelt med adskillige typer af 105 værktøjsholderne i markedet, fremhæves det.

26. juni 2024, kl. 14:28 

Nærbilleder af seneste Horn Supermini-generation

Tyske Paul Horn har frigivet en video, der viser mulighederne med den seneste Horn Supermini-generation til finmekansiske emner.


Med lanceringen af Supermini-udboreværktøjet i den seneste genration Type 105 har tyske Horn tilføjet en særlig sintret spånbrydergeometri, der desuden er den første første serie med diverse længder, oplyser den danske Horn-repræsentant JR Tool.

Serien, der er målrette små finmekaniske emner, byder på en særlig sintret spånbrydergeometri, der tilbyder høj processikkerhed takket være endnu bedre spånkontrol, påpeges det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Værktøjet kan benyttes universelt til forskellige materialegrupper og er velegnet til både indvendig, face, kopi og backturning.

Ud over geometrien har Horn også optimeret værktøjets hårdmetalskaft til at have større stivhed og dermed opnås et endnu mere stabilt skærekantsområde, fremhæves det.

Se vidoen her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik