Teknovation Logo
robot

 
  • Montagehallen ved Tool Denmark har på det seneste været i anvendelse i forbindelse med et igangværende projekt, hvor også eksterne såsom eksempelvis Hydac på hydrauliksiden indgår i specialløsningerne.

16. juni 2024, kl. 13:58 

Tool Denmark har samlende kompetencer

teknovationNr. 6 - 2024   I et aktuelt projekt har Tool Denmark A/S i Tietgenbyen ved Odense for alvor draget fordel af at kunne anvende alle kompetencer på én gang, og samtidig give plads til slutkundens folk under opbygningsarbejdet i rammerne. Virksomheden ser gode muligheder i at være koordinerende part i større projekter. 


Det har været en spændende 12 måneder periode, som aktuelt lakker mod enden for Tool Denmark, hvor man hos Odense-virksomheden har huset et større projekt, og dermed også løbende haft slutkunden i rammerne såvel som andre komponentleverandører på det samlede projekt.

”Vi kan se, at vi har rammerne til det, og selv huser mange af de kompetencer, der gør den slags projekter lettere, både for os selv og for de øvrige partnere. Så det er bestemt noget, som vi gerne vil gøre mere i,” siger salgschef Claus Hansen i det aktuelle Teknovation - 6/2024.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Da Tool Denmark blev startet for 20 år siden var det i høj grad værktøj til buk, snit og stans, der var i fokus. Ud over at fremstille specialløsninger, så har viirksomheden gennem årene også opbygget et standardprogram af egentlige handelsvarer på områderne.

”I dag er interessen for at få noget særligt, noget der løfter den enkelte kunde, for alvor øget. Vi laver mere og mere inden for specialløsninger og har et vigende salg af katalogvarer,” konstaterer Claus Hansen.

På lønarbejdssiden er der også en klar tendens til at de løsninger, der skal produceres bliver mere og mere komplekse og specielle, ligesom firmaet især har gavn af at kunne levere fræsning i størrelser, hvor andre ikke har kapacitet, understreger han videre. Produktionschef Jan Hansen supplerer:

”Vi har en maskinpark, som er ulig andres når det gælder længere og større emner, der skal bearbejdes, og her kan vi godt mærke, at der er stigende interesse,” siger han.
Virksomheden er fleksibel, når det kommer til lønarbejde, og kan godt tage flere jobs ind, da man primært kører med et daghold, og så sekundært kan køre lidt mere om aftenen og i weekender med videre.

”Det gælder også på gnistning, hvor vi dog har pæn belægning over det meste af døgnet, da de to maskiner i høj grad kan køre ubemandet,” siger Jan Hansen.

Sammen med direktør Per Nobel påpeger Claus Hansen og Jan Hansen endvidere, at Tool Denmark samtidig har gode eksterne samarbejdspartnere inde over, i det seneste projekt, såsom nærtliggende Hydac fra Langeskov og OP tech fra Odense. Samarbejdet med dem, såvel som med slutkunden, har været meget gnidningsfrit, og til fælles gavn.

Læs hele den spændende artikel i online-version ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik