Teknovation Logo
robot

 
  • ”Nogle gang er det vigtigt, at man lige bremser op, og tænker sig godt om. Vi skal ikke bare levere, fordi vi kan, men fordi det er det rigtigt, så vi gavner kunden maksimalt,” fastslår direktør Peter Jørgensen, OSG Scandinavia.

16. juni 2024, kl. 13:46 

50 år med tæt produktudvikling i samarbejde med operatørerne

teknovationNr. 6 - 2024   Tilbage i 1974 indledte Poul Thrane, i regi af Thrane Tools, et tæt samarbejde med japanske OSG. I nu over 50 år er der udviklet på samarbejdet, der siden også er blevet overtaget, og i dag hedder OSG Scandinavia. Over årene er danske idéer og ønsker blevet til succesrige produktserier, takket være den lokale tilgang med nære samarbejder med operatørerne, så man ikke bare leverer værktøj, men hele løsninger.


Ved OSG Scandinavia A/S sætter man en ære i at forstå operatørernes udfordringer, og levere løsninger, der ikke bare kan klare opgaven, men også er produktive og effektive.

”Det kan lyde enkelt, men ofte kræver det evnen til ikke bare at ville levere ud fra standardprogrammet, men derimod lige at stoppe lidt op, og involvere de kapaciteter, som vi har i ryggen fra de producenter, som vi repræsenterer,” fortæller direktør Peter Jørgensen, OSG Scadniavia, i det aktuelle Teknovation - 6/2024 - og fortsætter:
 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”I stedet for at finde den standard-tap, der kan løse opgaven, så finder vi, sammen med operatøren med opgaven, frem til at udvikle en tap, der løser opgaven optimalt. Det er en procesgang, der kræver lidt mere tid og erfaringsudveskling, end hvis man blot ekspederer fra kataloget. Men, det er også en tankegang, som løfter bruger-virksomheden, og i nogle tilfælde fører det til løsninger, som vi inddrager i standardprogrammet, fordi andre også kan have gavn af det udviklede værktøj,” fastslår Peter Jørgensen.

Han har ikke været med i alle 50 år, men har lært af sine forgængere, Poul Thrane og Lars Christophersen, der har været i direktør-stolen før ham. Desuden har han den fornøjelse, at der i staben er kræfter med mere end tre årtiers erfaring, som eksempelvis Christian Mikkelsen, som har arbejdet med den særlige OSG-tankegang siden sin start i virksomheden i 1990’erne, og stadig gør det.

Christian Mikkelsen blev eksempelvis udfordret af en gevindopgave, der skulle udføres i Hardox-stål hos en dansk virksomhed. Den særlige tap blev siden et standard-produkt, og kælenavnet ”mr. gevind” var født.

Evnen til at udvikle sammen med kunderne, og udfordre OSG’s egne R&D-folk er løbende styrket op igennem 00’erne og de seneste 15 år.

Læs hele den spændende artikel i online-version ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik