Teknovation Logo
robot

 
  • Årets 6. udgivelse omfatter både den vanlige avis, og så 76 sider Special Edition med CNC-værktøjsmaskiner i fokus.

16. juni 2024, kl. 11:12 

56 sider avis og 76 sider magasin på vej

teknovationNr. 6 - 2024   Der er gennem 18 år opbygget en tradition for, at der op imod sommerpausen udsendes et Special Edition-magasin sammen med avisen. Og 2024 er ingen undtagelse, hvor både CNC-maskiner til spåntagende metalbearbejdning og pladebearbejdning er i fokus i et 76 sider stort magasin.


I den aktuelle avis er der spændende artikler om blandt andet AVS Danmarks erfaringer med renset procesluft, som der har været åbnet op for i Danmark det seneste år, efter at Arbejdstilsynet lod sig overbevise om, at den tolkning, som gjaldt i det øvrige EU, den også bør gælder i Danmark.

Der er også artikler fra sidste uges åbent hus i Middelfart hos Valk Welding Nordic, SKF's aktuelle afsked med direktør Kim Knudsen med meget mere.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Hertil følger, sammen med avis-udgivelsen, 76 sider Special Edition-magasin, der kommer rundt om de seneste tendenser inden for både spåntagende metalbearbejdning og pladebearbejdning og de tilknyttede teknologier med holdende og skærende værktøj, robotter måleteknik, Cad-/Cam-løsninger og i de seneste år i høj grad AI og løft med digitalisering ved CNC-maskinerne.

Læs heri om automatiseringserfaringer hos MAN Energy Solutions i København, fræse-investeringer ved Danfoss Power Solutions i Nordborg, brug af Heidenhain Statemonitor hos AM Tools i Odense, flere spindeltimer ved Niebuhr Gears i Ikast, femte generations indtog hos Lund Maskinfabrik ved Horsens, markant udvidelse ved LPM i Ølgod, Tool Denmarks samlede kompetencer i Odense, samt AP&T-investering hos Grundfos i Bjerringbro med meget mere.

Se online-version af både avis og Special Edition-magasin ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik