Teknovation Logo






www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

Public Beta af Mastercam 2023 frigivet

  • Mastercam 2023 introducerer en ny værktøjsbaneproces til Mill-Turn-pakken, døbt B-Axis Contour Turning.

1. marts 2022, kl. 16:34 

Brugere af Mastercam, der i Danmark forhandles af den VTM 2022-aktuelle forhandler Cimco A/S, kan nu deltage i Beta-programmet til 2023-udgivelsen, fremhæver den Sandvik-ejede Cam-softwareproducent CNC Software.


Med et opdateret abonnement har Mastercam-brugere globalt nu mulighed for at prøvekøre Mastercam 2023 inden det frigives officielt og dermed give værdifuld feedback med henblik på at forme det endelige produkt.

Beta-program-deltagere får, ifølge producenten CNC-software, der sidste år blev opkøbt af Sandvik-koncernen, igen i år tidligt mulighed for udvurdere en række tilføjede værktøjer til fra enkle til mere komplekse bearbejdningsopgaver.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Fokus i 2023-udgaven ligger atter på hurtigere og mere fleksibel multiakse-programmering, da flere og flere virksomheder ønsker at høst fordelene ved emnebearbejdning med én enkelt opstilling.

Blandt de tilføjede feature fremhæves eksempelvis bedre mulighed for at detektere, hvor på emner, der ikke er udskydende materiale for optimeret forbedring af værktøjsbanens bevægelse - herunder mindre luftskæring - ved brug af strategierne Dynamic OptiRough og Area Roughing.

På multiakse-programmeringssiden er der lavet lidt om på programmeringen i forhold til valg af skæremønster. Værktøjsbanestrategier som Morph, Parallel, Along Curve og Project Curve er ikke længere individuelle værktøjsbaner i Mastercam.

I stedet giver værktøjsbanestien Unified Toolpath adgang til disse skæremønstre, når brugere tilføjer de passende kurver, fremhæves det.

Endelig fremhæves introduktionen af en ny værktøjssti til Mastarcam drejepakken (Mill-Turn-produktet).

2023-udgaven kommer således med B-akse konturdrejning til sletopgaver, der tillader rotation af B-aksen, mens værktøjet er i indgreb.

Denne nye fremgangsmåde kan findes i det generelle galleri under fanebladet 'Mill-Turn - Turning', konstateres det.

Mastercam forhandles i Danmark af Cimco A/S, der under årets VTM Summit fra 21. til 24 juni, får alle muligheder for at introducere branchen til den, på det tidspunkt, formentlig officielle version af 2023-udgaven.

Se mere her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik