Teknovation Logo



 

Kvalitetsstålmaterialer og bæredygtighed i fokus

  • I snart 100 år har finske Outokumpu og Lemvigh-Müller arbejdet sammen om at skabe værdi for brugere af stål.

24. juni 2024, kl. 12:44 

Med den første signerede kontrakt mellem parterne tilbage i 1930 er det et solidt og mangeårigt partnerskab, som Outokumpu har med Lemvigh-Müller A/S, hvor der til stadighed arbejdes med værdiskabelse for slutbrugerne i fokus. Ikke mindst når det gælder kvalitetsmaterialer og bæredygtighed.


Lemvigh-Müller og den finske stålproducent Outokumpu har arbejdet sammen om at skabe værdi for brugere af rustfrit stål med innovative produkter og løsninger gennem snart 100 år.

Og det er noget, som begge parter tager alvorligt, også i det fremadrettede samarbejde, hvor alle gode erfaringer naturligt er basis for fortsat værdiskabelse, understreger Lemvigh-Müller. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Således omfatter Lemvigh-Müller Nordeuropas bredeste rustfrit stål-sortiment fra Outokumpu med en flot bæredygtighedsprofil – både på standardmateriale med lavt CO2e-aftryk og den yderligere CO2e-reducerede Circle Green-kvalitet, fremhæver stålleverandøren..

Circle Green er udviklet for at hjælpe rustfrit stål-brugere med at bidrage til reduceret udledning af drivhusgasser, anføres det videre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik