Teknovation Logo
robot

 
Ansigter i branchen fortsat...

TaeguTec Scandinavia A/S

TaeguTec Scandinavia A/S har været på det danske marked i 20 år, og direktør Tom Holmgreen har været med siden starten, den 1. november 1999.

Det danske selskab er ejet af sydkoreanske TaeguTec Ltd., der gør sig i udvikling af skærende værktøj og tilhørende hårdmetalkvaliteter samt belægninger for drejning, fræsning, stikning og boring.

  • Tom Holmreen
  • TaeguTec Scandinavia A/S

AVN Teknik A/S

AVN Teknik har aktuelt ansat Michael Petersen, 36 år, som ansvarlig for distriktet Fyn samt Midt- & Sønderjylland.

Michael Petersen er uddannet klejnsmed og medbringer erfaring med slibeværktøj, da han i over 15 år har arbejdet i den sorte industri.

Han kommer blandt andet fra en stilling hos Würth, hvor han har arbejdet som konsulent de seneste fem år.

Michael Petersen startede hos AVN Teknik, mandag den 4. november, og er nu i markedet med firmaets udvalg af slibeværktøj fra blandt andet producenterne Pferd og VSM.

  • Michael Petersen
  • AVN Teknik A/S

HF Automation

Det går stærkt hos HF Automation, oplyser moderselskabet Hans Følsgaard A/S.

Senest har man pr. 1. maj ansat Søren Madsen som salgschef for HF Automation i Danmark.

Søren Madsen er 50 år og kommer fra en lignende stilling i Norgren A/S.

  • Søren Madsen
  • HF Automation

Symetri A/S

Symetri har ansat Kent Bøttger som ny Application Engineer ved MFG i Horsens.

Kent Bøttger medbringer mange års erfaring med Cad, 3D Variant-konfiguration, PDM og PLM samt har arbejdet blandt andet 12 år hos Danfoss IT og 8 år hos Lachenmeier Monsun.

Hos Symetri vil Kent have PDM og PLM i særligt fokus samt hjælpe virksomhedens kunder med deres daglige udfordringer, fremhæves det.

  • Kent Bøttger
  • Symetri A/S

Axalta Coating Systems Ltd.

I forbindelse med at Charlie Shaver har valgt at gå af som administrerende direktør hos Axalta for alene at være formand for Axaltas bestyrelse - uden dagligt ledelsesansvar- hentes Terrence Hahn nu ind som direktør, og Charlie Shaver glæder sig til hans ankomst, da han er sikker på, at Terrence Hahn er et godt valg.

Terrance Hahn medbringer mere end ti års national og international erfaring på tværs af flere af Honeywells koncerner, sammen med hans næsten tyve års erfaring fra forskellige lederstillinger hos Air Products & Chemicals, hvor han bestred en række lederstillinger inden for en række forretningsområder samt drift og teknologi, baseret i Taiwan, Malaysia og Canada.

Terrence Hahn er i øjeblikket bestyrelsesmedlem i Regal Beloit Corporation. Han har en MBA fra Wharton School of The University of Pennsylvania, USA samt en master- og bachelorgrad i Material Science & Engineering fra Lehigh University, USA.

  • Terrence Hahn
  • Axalta Coating Systems Ltd.

 

 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik