Teknovation Logo
robot

 
Ansigter i branchen fortsat...

SEW EURODRIVE A/S

Kasper Filtenborg er ansat som automationstekniker hos SEW EURODRIVE A/S ved service- og montageafdelingen i Vejle. Kasper Filtenborg, der er udlært elektronikfagtekniker, kommer fra lignende jobs hos Proconsult A/S i Vejle og senest Gibotech A/S i Odense.

SEW EURODRIVE ønsker at fortsætte den positive udvikling som systemhus, hvor der leveres hele løsninger fra simple transmissionskomponenter til avancerede automationsløsninger. Det bliver understøttet med ansættelsen af Kasper Filtenborg, fremhæver virksomheden.

Kasper Filtenborg medbringer således ekspertise inden for primært automationsløsninger, og skal indgå i SEW’s eksisterende teknikerteam og yde support samt Fieldservice til industrikunder i hele Danmark.

  • Kasper Filtenborg
  • SEW EURODRIVE A/S

Duroc Machine Tool

Serviceteamet ved Duroc Machine Tools danske afdeling i Randers er senest blevet udvidet med Dennis Jensen.

Før ham tiltrådte også Stephan Pedersen Durocs hold af serviceteknikere, så man har udvidet staben med to.

Gældende for både Stephan Pedersen og Dennis Jensen er at de medbringer mange års erfaring som serviceteknikere inden for CNC-maskiner, fremhæver Duroc.

  • Dennis Jensen
  • Duroc Machine Tool

Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S meddeler, at Christian Herbert fra 16. april tiltræder som kommerciel direktør i virksomheden.

Christian Herber har i sin hidtidige karriere blandt andet arbejdet med forretningsudvikling, salg og marketing hos Carlsberg Breweries, Tetra Pak og Hartmann.

Han kommer fra en stilling som kommerciel direktør for byggemarkedskæden Optimera.

I en kommentar til ansættelsen meddeler, Christian Herbert, at han glæder sig til at være med til at eksekvere Lemvigh-Müllers nye strategi, hvor man med kunden i centrum arbejder ud fra et helhedssyn på salgsaktiviteterne - på tværs af de to divisioner.

Virksomheden skal derhen, hvor kunderne ikke tænker på Lemvigh-Müller som enten stålgrossist eller teknikgrossist, men som totalleverandør til industrien, byggeriet og installationsbranchen, fremhæver Christian Herbert i forbindelse med offentliggørelsen af hans kommende tiltrædelse.

  • Christian Herbert
  • Lemvigh-Müller A/S

Løwener A/S

Løwener meddeler, at Jess Jensen, 38 år, pr. 1. februar er blevet ansat som sælger på svejs, tilsats og håndplasma.

Jess Jensen kommer fra en stilling som svejse- og produktspecialist ved Migatronic hvor han har været siden maj 2016. Han har forestået rådgivning indenfor håndsvejs, robotintegration og gassammensætning samt korrekt valg af tilsatsmaterialer ud fra grundmateriel og WPS.

Jess Jensen er oprindeligt uddannet smed ved det der i dag hedder Bladt Industries A/S. Han har tidligere arbejdet ti år i Olie- & Gas-industrien på Nordsøen, først som smed og senere som konstruktionsmester. Herefter har han arbejdet som faglærer på Metal College Aalborg, hvor han har afholdt kurser indenfor materialelære og EN1090 samt 3834.

Jess Jensen har også en International Welding Specialist-uddannelse samt en erhvervspædagogisk diplomuddannelse.

  • Jess Jensen
  • Løwener A/S

Endress+Hauser A/S

Endress+Hauser meddeler, at man har valgt at gå væk fra at have skandinaviske produktchefer, der skulle dække et stort geografisk område, til at ansætte produktchefer lokalt, og tilbyde teknisk erfaring både på produkter og applikationer.

På niveaumåling, har der altid være en teknisk produktchef lokalt, som i høj grad tager med ud til kunderne og hjælper dem i deres valg af rette instrumentering på særlige svære applikationer, og det har været tydeligt for Endress+Hauser hvor meget kunderne værdsætter denne hjælp. På alle andre måleprincipper har der ikke hidtil været hjælp at hente lokalt.

For at følge med udviklingen og hjælpe de danske kunder med valg af digitaliseringsniveau, valg af mere intelligent instrumentering, og ikke mindst valg af det rette vedligehold, har Endress+Hauser nu valgt at styrke marketingafdelingen lokalt, så der er dedikerede produktchefer for alle måleprincipper samt på service og automatiseringsløsninger.

Således er Kenneth Kragbæk pr. 1. februar ansat som produktchef for flow & analyse, Bo Laybourn ansat som produktchef for services & automationsløsninger mens Anders Hjulmann nu er produktchef for niveau, tryk & temperatur.

  • Kenneth Kragbæk
  • Endress+Hauser A/S

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media