Teknovation Logo
robot

 
Ansigter i branchen fortsat...

V. Løwener A/S

Brian Laursen, 36 år, er blevet ansat som service- og montagechef hos Løwener i afdelingen for Industriteknik med daglig base ved servicecenteret i Stilling.

Brian Laursen kommer fra en lignende stilling hos Air Liquide hvor han siden starten af 2016 har været værkstedschef for 2 faste medarbejdere og 8 eksterne montører.

Oprindeligt er Brian Laursen uddannet mekaniker hos Sondrup Auto. Han har i en periode været diagnosetekniker hos Daimler/Chrysler i Göteborg, og senere har han taget en maskinmesteruddannelse med industri som hovedområde hos Peter Madsens Rederi, hvorefter han startede hos Air Liquide.

Privat bor han i Odder med sin kone og to børn på henholdsvis 6 og 9 år.

  • Brian Laursen
  • V. Løwener A/S

Hoyer Group

Henrik Sørensen er pr. 1. juni udpeget som Hoyers CEO. Han kommer fra en karriere hos Wärtsilä, senest som direktør for pumpedivisionen, og betegnes som et stærkt match til at tage virksomheden videre, fremhæver bestyrelsesformand Søren Ø. Sørensen.

Han hæfter sig ved Henrik Sørensens erfaring fra nogle af Hoyers nøglesegmenter såsom Marine, Water & Wastewater og Olie & Gas, såvel som hans mix af kompetencer inden for strategi, salg, operations og lederskab, som alle er centrale elementer i forhold til at realisere de ambitiøse vækstplaner.

Derudover har han et motiverende drive, hvor status quo ikke er en mulighed, hvilket i høj grad matcher virksomhedskulturen hos Hoyer, mener Søren Ø. Sørensen.

Henrik Sørensen har en baggrund som civilingeniør, kombineret med forskellige uddannelser inden for ledelse. Han glæder sig til den rejse, der venter forude.

Stillingen som Hoyers CEO omfatter de to separate forretningsenheder Hoyer Motors og Hoyer Transmissions.

  • Henrik Sørensen
  • Hoyer Group

Gühring ApS

Med virkning fra 1. juni overtager Martin Brandt stillingen som direktør i Gühring ApS.

Martin Brandt, som er 50 år, kommer fra en stilling teknisk ansvarlig i Gühring, hvor han har varetaget opgaven siden 2010.

Søren Peter Viborg, som har varetaget direktør-jobbet siden etableringen af Gühring i Danmark i 2004, forbliver i firmaet i en stilling som seniorkonsulent med ansvar for key-account kunder primært i distriktet Syd- & Midtjylland.

  • Martin Brandt
  • Gühring ApS

KJV A/S

Pr. 1. maj er Nina Andersen maj startet i internt salg ved firmaets Thisted-afdeling, hvor hun skal tage over efter Hans Jørgen Lyhne, der efter næsten 40 år hos KJV går på pension ved udgangen af juni måned.

Nina Andersen har arbejdet med værktøj og tekniske artikler i mere end 25 år, og har på den baggrund et godt kendskab til store dele af produktsortimentet, fremhæves det videre.

Nina Andersen vil i de to første måneder arbejde tæt sammen med Hans Jørgen Lyhne, således, at kunderne får den bedst mulige service fremadrettet, og overdragelsen bliver optimal, oplyser KJV.

  • Nina Andersen
  • KJV A/S

Wilson Tool

Wilson Tool International A/S meddeler, at Jarl Sætervik er tiltrådt som Sales Engineer med ansvar for salg af Wilson Tool stanse-, stemple- og bukkeværktøj samt øvrige produkter.

Således overtager han salgsansvaret for Norge efter Terje Bjørnebekk, der har valgt at gå på pension.

Jarl Sætervik medbringer erfaring i branchen fra ansættelse hos blandt andet RMIG som operatør og programmør, herunder også med fejlsøgning og reparation af maskiner.

  • Jarl Sætervik
  • Wilson Tool

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik