Teknovation Logo
robot

 
Ansigter i branchen fortsat...

Brammer A/S

Organisationen omkring Brammers salg af fortrinsvis italienske Bonfiglioli er det primære arbejdsområde for Thomas Radtleff, der er blevet ansat som Account Manager i Danmark.

Han medbringer 20 års salgserfaring – heraf næsten 13 år med Bonfiglioli - og passer dermed godt ind i Brammers nordiske Bonfiglioli Best Partner-aftale, også betegnet Bonfiglioli Excellence Service Team.

Den nordiske aftale med Bonfiglioli går primært på salg til OEM- og MRO-markederne for producenten, og supporteres af Brammers nordisk monterede gear fra eget værksted.

  • Thomas Radtleff
  • Brammer A/S

Dansk Industri, DI

Pr. 1. januar tiltræder Pernille Koch Erichsen som chef for ledelsesudvikling og produktivitet (LUPRO) i DI, meddeler organisationen.

Pernille Koch Erichsen overtager dermed ansvaret for DI’s kurser og uddannelser samt for de mange professionelle netværk, som DI driver.

De seneste ti år har hun været en del af Implement Consulting Group, heraf de sidste fire år som partner i enheden LEAD, der hjælper organisationer med at styrke produktiviteten gennem bedre ledelse i dagligdagen.

Hendes uddannelsesmæssige baggrund er en cand.scient.soc. i psykologi og offentlig forvaltning fra RUC.

  • Pernille Koch Erichsen
  • Dansk Industri, DI

OSG Scandinavia A/S

Der er travlhed hos OSG Scandinavia, og Roskildeselskabet har derfor ansat Sten Rimmen Thomsen som lagerassistent.

Sten Rimmen Thomsen er oprindeligt uddannet inden for engroshandel, og har gennem de seneste 20 år arbejdet i forskellige lagerfunktioner, senest hos Dynatest International A/S.

  • Sten Rimmen Thomsen
  • OSG Scandinavia A/S

OSG Scandinavia A/S

I kraft af øget aktivitetsniveau er Karina Nielsen ansat som indkøbsassistent ved OSG Scandinavia, Roskilde.

Hun er oprindeligt uddannet inden for shipping og kommer fra et job som indkøbsassistent hos B&W Vølund.

  • Karina Nielsen
  • OSG Scandinavia A/S

Duroc Machine Tool

Det er en erfaren kapacitet, som Duroc Machine Tool har introduceret i teamet i form af Rasmus Nørregaard, der er tiltrådt som Area Sales Manager for firmaet.

Han kommer fra en tilsvarende stilling hos Flextek, og skal således stå for rådgivning og udviklingen af Duroc-kunderne på Sjælland og Fyn, fremhæver direktør Søren Gerber, som derudover også vil benytte Rasmus Nørregaards erfaringer til at yderligere support til virksomhedens applikationsteam.

Karrieren hos Flextek, forud for ansættelsen ved Duroc, har omfattet både rådgivning og salg, idet han i 2007 blev hentet til virksomheden som Application Engineer. Han har haft en enkelt afstikker, på et års tid, og ellers siden da været dels Sales Engineer og altså senest Area Salas Manager. Før 2007 var han blandt andet produktionschef ved det daværende Svendsen & Heinsbæk A/S.

Fremadrettet gælder det betjeningen af nuværende og kommende kunder ved Duroc, og Søren Gerber håber, at alle vil tage godt imod tiltaget med Rasmus Nørregaard.

  • Rasmus Nørregaard
  • Duroc Machine Tool

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik