Teknovation Logo
robot

 
Ansigter i branchen fortsat...

Flextek A/S

Flextek meddeler, at den mangeårige servicechef Kent Christensen igennem nogen tid har ønsket at komme tilbage til en funktion som servicetekniker.

Han er derfor blevet erstattet af Martin Jæger, der er ansat som servicechef i Hedensted-selskabet.

Virksomheden venter, at han med sin opbyggede forståelse for kundekontakt, rettidighed, administration og ledelse nu vil løfte "arven".

Martin Jæger er således ansvarlig for afdelingens 12 teknikere samt to servicekoordinatorer.

Kent Christensen er samtidig nu igen at finde ude i marken ved Flextek-kunderne i dagligdagen.

  • Martin Jæger
  • Flextek A/S

Esbjerg Farve & Lakfabrik

I forlængelse af en igangsat virksomhedsstrategi med øget industrikunde-fokus er Chris Levinsen ansat som Key Account Manager for industrikunder hos Esbjerg Farve- & Lakfabrik.

Chris Levinsen, der er 40 år gammel, medbringer erhvervserfaring inden for teknisk salg, herunder salg til storkunder og industrikunder med anvendelse af overfladeløsninger.

Han har tidligere blandt andet arbejdet som salgschef hos Blue & Green A/S.

  • Chris Levinsen
  • Esbjerg Farve & Lakfabrik

DI

DI har ansat Mette Fjord Sørensen som chef for forskning, videregående uddannelser og mangfoldighed.

Mette Fjord Sørensen kommer fra en stilling som Policy Lead hos Novo Nordisk, og har tidligere været uddannelses- og forskningspolitisk chef i Dansk Erhverv. Desuden har hun arbejdet som politisk rådgiver for Det Konservative Folkeparti.

Mette Fjord Sørensen har også tidligere været ansat i DI som konsulent, hvor hun også beskæftigede sig med forskning og videregående uddannelser.

Hun er uddannet cand. scient.pol. fra Aarhus Universitet i 2006.

  • Mette Fjord Sørensen
  • DI

Lemvigh-Müller A/S

Lars Korsager, 45 år, er ansat som salgschef hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller.

Han kommer senest fra en stilling som salgs- og projektchef hos grossistvirksomheden Sanistål og har tidligere blandt andet arbejdet som regionschef hos værktøjs- og befæstelseselementvirksomheden Würth.

Hos Lemvigh-Müller skal Lars Korsager med udgangspunkt i sin erfaring med salgsledelse samt projektsalg lede et nyoprettet salgs og supportteam. Hans første opgave bliver at rekruttere medarbejdere til teamet.

Lars Korsager er oprindeligt uddannet i autobranchen og har bevaret en stor interesse for biler. Men havet trækker mindst lige så meget, og han ejer en fiskekutter, som bliver brugt til ture på Øresund i fritiden.

Lars Korsager dyrker også løb og motionscykling. Han har to døtre og bor i Hørsholm. Han er kæreste med Betina, der arbejder som sygeplejerske på Rigshospitalets traumeafdeling.

  • Lars Korsager
  • Lemvigh-Müller A/S

Junget A/S

Flemming Agersnap er ansat hos Junget, der ser frem til at trække på hans brede erfaring inden for lager- og produktionsstyring med en baggrund som lagerchef og driftsleder hos blandt andet Av Form og Vestas.

Industrien og værktøjsproduktion er ikke ukendt terræn for Flemming Agersnap, da han sidst i 1990´erne var ansat i produktionsledelsen hos det nuværende Kyocera Unimerco i Sunds.

Flemming Agersnap er 53 år og kommer fra Ikast, hvor han bor sammen med sin familie.

I fritiden er han en flittig cykelrytter, og han er da ikke helt afvisende over for, at han i ny og næ kommer til at tage cyklen til og fra arbejde.

  • Flemming Agersnap
  • Junget A/S

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik