Teknovation Logo
robot

 
Ansigter i branchen fortsat...

Center Tool A/S

Palle Larsen er tiltrådt i Greve-virksomheden Center Tool pr. 1. december.

Palle Larsen kommer til firmaet med stor erfaring inden for værktøjskonstruktion, og virksomheden anser ham som en af Danmarks stærke profiler på området.

Palle Larsen er udset til at fortsætte udviklingen i konstruktionsafdelingen samt håndtere projektopgaver i samarbejde med ledelsen i Center Tool, fremhæver virksomheden.

  • Palle Larsen
  • Center Tool A/S

Lenze Nordic

Lenze Nordic-organisationen er over de seneste måneder blevet opgraderet med yderligere fire salgs- og applikationskollegaer.

Rickard Nilsson er ansat som nordisk salgsdirektør. Rickard Nilsson kommer fra Beijer Electronics, hvor han har arbejdet ni år som Global Sales Director.

Samtidig er Fredrik Nilsson tilknyttet som Segment Manager for Intralogistics Nordic. Intralogistics, der er en af Lenzes fokusindustrier. Fredrik Nilsson kommer fra HMS Industrial Networks.

Klaus Skovsted er ansat som Account Manager i Danmark og ansvarlig for generel industri. Klaus Skovsted er kommet til Lenze fra en tidligere ansættelse ved Bila.

Endeligt er Kim Andersson tilknyttet som applikationsingeniør i Norge. Kim Andersson er del af det nordiske applikationsteam og vil arbejde med både norske og øvrige nordiske kunder.

  • Rickard Nilsson
  • Lenze Nordic

Mazak Danmark A/S

Mazak meddeler, at man har forstærket sig med yderligere tre teknikere, og nu er oppe på 18 udekørende og fast to erfarne teknikere på telefon-hotlinen.

Lars Reuter, 45 år, er ansat som mekanisk tekniker. Lars Reuter er kommet til Mazak fra en tilsvarende stilling hos DMG Mori.

Derudover har Mazak tilknyttet Mik Storm, 42 år, der er ansat som el-tekniker.

Mik Storm kommer fra en tilsvarende stilling hos Flextek.

Endeligt er staben udvidet med Kim Karlsen, 47 år, der er ansat som lasertekniker.

Kim Karlsen kommer fra en stilling hos Uni-Tec Værktøj.

  • Lars Reuter
  • Mazak Danmark A/S

ScandiTools A/S

Køge-virksomheden Scandi-Tools meddeler, at man har fået Peter Klarskov med på holdet.

Peter Klarskov medbringer stor erfaring, og kommer til at lede ScandiTools manuelle afdeling som virksomheden i efteråret har overtaget fra TVS i Kolding.

Peter Klarskov har helt fra tiden hos Rimas i Ringsted haft beskæftiget sig med slibning af alt det manuelle og ofte ret specielle opgaver.

Man skal derfor ikke undervurdere Peter Klarskov, da han har en enorm erfaring og været beskæftiget i mere end 35 år i branchen.

  • Peter Klarskov
  • ScandiTools A/S

Tryl Værktøj

Med virkning pr. 1. december har Tryl Værktøj ansat Morten Christensen, der er udset til primært at varetage kontakten med det sjællandske firmas kunder i Vestdanmark.

Det sker som et led i en løbende ekspansion af aktiviteterne, og fordi muligheden nu viste sig, da Morten Christensen vurderes at være en erfaren mand, når det gælder salg til metal- og maskinindustrielle virksomheder.

Morten Christensen kommer til ansættelsen hos Tryl Værktøj fra en stilling som afdelingschef hos CNC DK i Vejle.

  • Morten Christensen
  • Tryl Værktøj

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media