Teknovation Logo
robot

 
Ansigter i branchen fortsat...

OSG Scandinavia A/S

OSG Scandinavia meddeler, at Anders Jensen pr. maj er ansat i en nyoprettet stilling som applikationstekniker.

Anders Jensen er - for nogle - et velkendt OSG-ansigt, og han får nu en teknisk og opgavebaseret rolle, hvor han skal supportere Sjælland, Øerne samt Fyn med teknisk assistanse, herunder test, indkøring og dokumentation.

Anders Jensen bliver også ansvarlig for kunde- og messeaktiviteter i samarbejde med maskinforhandlere. Ligeledes vil han være projektansvarlig ved projekter af større karakter hvor eventuelt flere aktører er indblandet.

  • Anders Jensen
  • OSG Scandinavia A/S

Masentia A/S

Pr. 1. maj er Freddie Ourø Gaardbye tiltrådt som Service Manager ved Masentia A/S i Odense, hvor han skal varetage de daglige funktioner i dialog med den øvrige serviceafdelingen under Mikael Milwertz.

Freddie Ourø Gaardbye har i de seneste fem år været i en funktion som Service Expert ved DMG Mori Denmark, og før det haft ansættelse i først CNC.DK og siden PK Chemicals.

Service Manager-hvervet er oprettet under General Service Manager Mikael Milwertz, der indgår i Masentias daglige ledelse, og således supporterer funktioner i både det danske selskab og søsterselskabet i Sverige.

  • Freddie Ourø Gaardbye
  • Masentia A/S

Kellpo A/S

Pr. 1. maj er Ole Petersen ansat som administrerende direktør for Kellpo A/S.

Ole Petersen kommer fra en stilling som Senior Sales & Project Manager hos DESMI Contracting A/S, ligesom han tidligere har varetaget ledende stillinger i Abena, Danfoss Danmark og Det Østasiatiske Kompagni A/S (ØK).

Kellpo har gennem næsten 30 år været kendt for sine kompetencer inden for udvikling og produktion af sprøjtestøbeværktøj til primært emballageindustrien.

I dag fordeler virksomhedens aktiviteter sig på tre forretningsområder:

Værktøjsfremstilling, spåntagning og emballageproduktion, og det er fortsat især sidstnævnte, der har vist sig at have et stort vækstpotentiale, som Ole Petersen nu er udset til at realisere, oplyser direktør Kjeld Pedersen, der sammen med Poul Pedersen, ejer selskabet.

  • Ole Petersen
  • Kellpo A/S

Kapema A/S

Peter Johansen er pr. 3. april ansat hos Kapema som produktchef, meddeler virksomheden. Han medbringer mere end 30 års erfaring inden for salg af teknisk udstyr til metalindustrien.

Peter Johansen skal indgå i den eksisterende salgsafdeling og skal blandt andet deltage i salget af spåntagende maskiner fra Microcut og Emco.

Han skal primært tage vare på kunderne på Sjælland og Fyn.

Med denne nyansættelse er den samlede salgsstyrke i Kapema herefter på syv personer. Derudover er der yderligere syv personer i service og marketing.

  • Peter Johansen
  • Kapema A/S

Hedensted Kommune

Hedensted Kommune meddeler, at man har ansat 52-årige Carsten Steffensen som erhvervschef med tiltrædelse pr. 3. april.

Carsten Steffensen er oprindelig uddannet værktøjsmager og uddannede sig senere til produktionsingeniør. I en 10-års periode fra 2007 til 2017 var han ansat hos Heco International A/S i Hedensted, hvor han startede som salgschef med ansvaret for virksomhedens nøglekunder i ind- og udland.

I 2009 blev han udnævnt til administrerende direktør med ansvar for salg, produktion og alle andre ledelsesmæssige opgaver i den danske del af virksomheden. Samtidig kørte han et tæt parløb med den lokale kinesiske direktør omkring udvikling af salg og produktionen i Kina.

Samme år stod han i spidsen for et vellykket turn-around i samarbejde med Væksthus Midtjylland og Hedensted Erhverv. Virksomheden blev herefter solgt til en kapitalfond, som i 2016 besluttede at øge integrationen, hvorfor de ledelsesmæssige opgaver blev samlet i Allerød. I den forbindelse blev Carsten Steffensen fritstillet.

Siden da har han arbejdet som Regional Sales Manager hos Carl Zeiss A/S i Birkerød.

  • Carsten Steffensen
  • Hedensted Kommune

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik