Teknovation Logo
robot

 
Ansigter i branchen

LEGO

LEGO-koncernens bestyrelse har udnævnt 51-årige Niels B. Christiansen, som administrerende direktør for koncernen med virkning fra 1. oktober.

Niels B. Christiansen er tidligere administrerende direktør, CEO, for Danfoss A/S, en stilling han bestred gennem 9 år frem til udgangen af juni. Niels B. Christiansen erstatter 61-årige Bali Padda, der gennem mange år har været en del af ledelsen i LEGO, og som fremover vil varetage en rådgivende funktion i LEGO Brand Group. Niels B. Christiansen medbringer mere end 25 års erfaring med virksomhedsledelse.

Hans karriere begyndte ved konsulentvirksomheden McKinsey og producenten Hilti, og han blev administrerende direktør for GN Netcom i en alder af 33. Han kom til Danfoss i 2004, hvor han i 2008 blev udnævnt til administrerende direktør.

I hans tid i virksomheden blev omsætningen fordoblet til 39 milliarder kroner, virksomheden øgede sin globale tilstedeværelse og produktporteføljen blev transformeret som resultat af ændrede kundebehov.

Niels B. Christiansen er formand for bestyrelserne for William Demant Holding A/S og Axcel og medlem af bestyrelserne for A.P. Møller-Mærsk A/S og Danmarks Tekniske Universitet, DTU.

  • Niels B. Christiansen
  • LEGO

Hexagon MI

Hexagon MI meddeler, at Carl-Johan Hallenborg er udset til at afløse David Brown som nordisk VD i Hexagon Manufacturing Intelligence, MI, idet David Brown overgår til en tilsvarende direktørstilling på det engelske marked.

Carl-Johan Hallenborg startede hos Hexagon som salgs- og markedschef i februar 2015, og har tidligere haft lignende roller hos blandt andet FlexLink.

Til efteråret kommer Hexagon MI blandt andet på Elmia Subcontractor 2017, der holdes 14. til 17. november i svenske Jönköping, hvor firmaet vil vise, hvor man kan arbejde med Sensing, Thinking & Acting gennem løbende effektiv måling.

Ud over at opmåle emner i 3D-målemaskiner vil man på standen således stille skarpt på løsninger til analyse og højnelse af produkt- respektive proceskvaliteter, og herunder implementering af IoT og Industrie 4.0.

  • Carl-Johan Hallenborg
  • Hexagon MI

OSG Scandinavia A/S

OSG Scandinavia A/S meddeler, at man netop har ansat Thomas Vigälv som teknisk sælger ved selskabets svenske afdeling.

Thomas Vigälv, 43 år, og bosat i svenske Mörrum er netop blevet ansat.

Thomas Vigälv medbringer mange års erfaring med salg af værktøj og øvrig produktionsteknik.

Blandt andet har han tidligere solgt OSG værktøj hos en af firmaets forhandlere.

  • Thomas Vigälv
  • OSG Scandinavia A/S

KJV A/S

Med virkning pr. 14. august har KJV ansat Majbritt Mikkelsen som medarbejder i firmaets Odense-afdeling, hvor hun skal servicere kunderne i afhenterbutikken samt betjene fynske ilt- & gas-kunder ligesom hun skal fungere som salgsbackup for nogle af firmaets fynske salgskonsulenter.

Majbritt Mikkelsen medbringer kompetencer inden for både svejsning, ilt & gas samt værktøj og teknik, og kommer fra en stilling som salgsbackup i virksomheden Dantek Elektro i Munkebo.

Hos Dantek Elektro har Majbritt Mikkelsen igennem flere år serviceret kunder inden for svejsebranchen samt øvrige ilt- & gas-kunder.

Derudover har Majbritt Mikkelsen tidligere været ansat i 22 år på Lindøværftet.

  • Majbritt Mikkelsen
  • KJV A/S

FlexHex

Laurent Marquis tiltræder med omgående virkning som direktør for FlexHex Company, som har til huse i Odense, hvor han som direktør skal etablere og udvikle en organisation ud fra det europæiske udviklingsprojekt ReconCell, hvor Blue Ocean Robotics er central partner i projektets go-to-market aktiviteter.

Som direktør skal Laurant Marquis nu stå i spidsen for FlexHex Companys Hexapod, der er udviklet til, at facilitere hurtig omstilling i produktion til andre produktserier og derved muliggøre implementering af omkostningseffektiv robotteknologi i produktionsvirksomheder.

FlexHex-systemet med Hexapoden byder på et fleksibelt fikstur, som kan justeres på alle akser (X/Y/Z).

Laurent Marquis kommer til FlexHex Company fra en stilling som henholdsvis teknisk direktør og efterfølgende som direktør i Wave Star.

  • Laurant Marquis
  • FlexHex

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media