Teknovation Logo
robot

 
Ansigter i branchen

KJV A/S

KJV A/S meddeler, at virksomheden fra den 22. januar har ansat Carsten Drejer Madsen, 47 år, som servicetekniker.

Carsten Drejer Madsen skal hos KJV først og fremmest foretage service på svejsemaskiner og svejsetilbehør på Fyn og i Trekantsområdet, og er ansat som en del af KJV-serviceteamet, der står for service og reparation af kompressorer, trykluftsudstyr, svejsemaskiner og -tilbehør.

Teamet tilbyder blandt andet også serviceaftaler, sikkerhedstest og validering, og råder over egen serviceafdeling med moderne værksted og servicevogne.

Carsten Drejer Madsen har en baggrund som blandt andet svejser, servicetekniker, montør og maskinarbejder fra forskellige brancher, og hos KJV er man sikre på, at hans alsidige viden og erfaring vil komme mange af firmaets svejsekunder til gode fremadrettet.

  • Carsten Drejer Madsen
  • KJV A/S

SCHUNK Intec A/S

René Sørensen er blevet ansat som intern salgssupport hos SCHUNK Intec i Danmark, hvor han varetager fakturering, ordrebehandling og tilbudsgivning.

Målet er, at han også på sigt skal kunne supportere firmaets kunder med deres tekniske udfordringer.

Tidligere lå denne funktion i Sverige, hvilket ofte resulterede i sprogproblemer for både kunder og SCHUNK-ansatte, oplyser General Manager Per Martens, SCHUNK Intec.

Når man i dag ringer til SCHUNK Intecs hovednummer får man altid fat i en fra det danske kontor i Forskerparken, og ansættelsen af René Sørensen betyder, at den danske virksomhed kan komme tættere på de danske kunder, samt at man kan reagere hurtigere eftersom virksomheden nu selv står for al korrespondance, understreger Per Martens.

  • René Sørensen
  • SCHUNK Intec A/S

Metrologic ApS

Metrologic har pr. 1. januar ansat en ny medarbejder i udviklings- og applikationsafdelingen, Jacob Kratmann Nielsen, som dermed kommer til at styrke firmaets profil i forhold til udvikling og implementering af softwaresystemer i produktionsvirksomheder.

Jacob Kratmann Nielsen kommer fra en stilling i en medicinalvirksomhed, hvor han har haft ansvaret for blandt andet udvikling af produktionssoftware til kvalitetskontrol af forskellige produktionsniveauer.

Metrologic har med den styrkede profil sikret sig mulighed for en ekspansion i markedet for kundetilpassede kvalitetsledelses-/styringssystemer, fremhæver firmaet, der nu i endnu højere grad kan tilbyde skræddersyede løsninger til sine kunder.

Metrologic har iagttaget, at brugervirksomhederne har øget interesse for at visualisere og bruge den indsamlede data, så man hurtigt kan ændre i procesparametre og dermed reducere produktionen af fejlemner.

Denne visualisering kan tilpasses til management-niveauet i form af en web-løsning eller for eksempel til storskærme i produktionen, understreger firmaet.

Jacob Kratmann Nielsen kommer også til at besøge firmaets kunder, når SPC programmet Q-DAS, eller andre af Metrologics softwaresystemer, skal sættes op.

  • Jacob Kratmann Nielsen
  • Metrologic ApS

Damvig

I slutningen af sidste år, ansatte Damvig Mads Grøne i en stilling som sælger. Mads Grøne har base i Vest-Danmark, og dækker derfor naturligt virksomheds- og kundebesøg hos fynske og jyske kunder.

Mads Grøne har i en årrække arbejdet med salg, og er spændt på mulighederne med 3D-print, som han ser en spændende fremtid for 3D. Og allerede har været på de første kundebesøg, og oplevet kundernes begejstring for hvad man kan med 3D-print, fortæller han.

Hos Taastrup-baserede Damvig er man taknemmelige for, at kunne tilføje Mads Grøne til medarbejderstaben.

  • Mads Grøne
  • Damvig

Tibnor A/S

Lars Bundgaard er ansat som ekstern sælger hos Tibnor A/S, meddeler virksomheden. Det sker som et led i Tibnors fortsatte ekspansion i Danmark.

Lars Bundgaard skal medvirke til at intensivere salgsarbejdet af koncernens kerneprodukter, stålplader af høj kvalitet.

Han har tidligere beskæftiget sig med salg af underleverandørarbejde til stålforbrugende virksomheder.

  • Lars Bundgaard
  • Tibnor A/S

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media