Teknovation Logo
robot

 
Ansigter i branchen

ScandiTools A/S

ScandiTools meddeler, at staben atter er udvidet i Køge-virksomheden, der senest har ansat Lasse Nielsen som slibetekniker og en del af holdet.

Lasse Nielsen medbringer mange års erfaringer fra værktøjbranchen. Han er udlært industritekniker og har blandt andet været hos Svendsen & Heinsbæk A/S og Fomaco A/S i Køge. I de sidste syv år har Lasse Nielsen designet specialværktøj og genopslebet som slibetekniker i et værktøjsliberi.

Udvidelsen betyder samtidig at virksomhedens produktionstid er blevet mindre og man kan nu tilbyde kort leveringstid på såvel specialværktøj som genopslibning.

I forbindelse med den aktuelt overståede Grindtec 2018-messe i tyske Augsburg, har firmaets specialister været afsted, for se hvad som er det seneste på markedet, og i forbindelse med snarelig udvidelse af produktionen og tilkøb af flere CNC-maskiner, oplyser indehaver Søren Risager Nielsen.

  • Lasse Nielsen
  • ScandiTools A/S

Hoffmann Group

Hoffmann Group har styrket sit danske team med Poul Witt, som fremadrettet supporterer PPE-sortimentet inden for personlige værnemidler som specialist, med individuel og personlig rådgivning i fokus.

Poul Witt har en HHX uddannelse og har igennem årene øget interessen og kendskabet til arbejdsmiljø i Danmark. Med ti års erfaring og en fortid som underviser på Ferskvandscentret i Silkeborg for PPE-safety in action (faldsikring), er Poul Witt således en kompetent rådgiver, når det gælder sikkerhed i danske virksomheder, fremhæver Hoffmann.

I Hoffmann Groups fjerde katalog råder virksomheden over produktkategorier, som udelukkende er certificerede i henhold til gældende standarder og lovbestemte regler.

Sortimentet byder på øjenværn, høreværn, hoved- og ansigtsværn samt åndedrætsværn. Specielt disse værnemidler beskytter en vigtig del af kroppen - ansigtet. Til daglige opgaver tilbydes produkter indenfor håndværn, beskyttelsesbeklædning, arbejdsbeklædning og fodværn.

Til det mindre jordnære arbejde i højden byder Hoffmann Group på et udvalg af faldsikringsprodukter. Sidst men ikke mindst, skal menneskets største organ huden også værnes om i forbindelse med diverse arbejdsopgaver, hvor Hoffman tilbyder hudbeskyttelse og førstehjælpstilbehør.

Med Poul Witt som del af det danske team har Hoffmann Group optimeret muligheden for at tilbyde yderst kompetent rådgivning, som bidrager til arbejdssikkerheden i danske virksomheder, fremhæver leverandøren.

  • Poul Witt
  • Hoffmann Group

KUKA Nordic AB

KUKA Nordic AB har øget deres danske tilstedeværelse gennem ansættelsen af Peter Kofoed som Area Sales Manager Denmark.

Peter Kofoed har Odense på Fyn som sin base, hvilket er helt naturligt, fordi byen har støttet flere Startups, der arbejder med robotter. Regionen har også et stort netværk af robotvirksomheder, der hellere hjælper hinanden end agerer konkurrenter. Alt dette har skabt mange flere jobs.

Peter Kofoed er uddannet som stærkstrømstekniker og har arbejdet med robotter siden 1989, både på detaljeringsniveau og i ledende stillinger.

Fordi han har været teknisk account-ansvarlig ved en af KUKA´s danske partnere, er han allerede bekendt med KUKA´s samlede tilbud, og kommer nu til at arbejde med alle KUKA's produkter og tjenester. Det betyder at han har ansvaret for salg og service til KUKA Nordics kunder.

Peter Kofoed har gennem årene opbygget et stort netværk af kontakter i branchen. Det er en stor fordel at kunne tilbyde de rigtige løsninger til virksomhedernes specifikke behov for automatisering.

  • Peter Kofoed
  • KUKA Nordic AB

QRS A/S

QRS meddeler, at Kim Daugaard pr. 1. april indgår i firmaets team af robotprogrammører.

Kim Daugaard medbringer et bredt og indgående kendskab til CNC-maskiner, og har herudover arbejdet med Motoman-robotter i gennem de senere år, fremhæver QRS.

Ansættelsen sker for at imødekomme fortsat stigende efterspørgsel på firmaets kompetencer, oplyser QRS

  • Kim Daugaard
  • QRS A/S

SICK A/S

Lasse Pedersen er blevet ansat i en nyoprettet stilling som kundesupportchef hos SICK.

Lasse Pedersen får ansvaret for afdelingerne Intern Salg og Service, og dermed også for den fortsatte udvikling af SICK's mål om at opfylde firmaets kunders behov i forhold til support og service, understreger selskabet.

Lasse Pedersen har mere end 15 års erfaring inden for blandt andet sensorer og sikkerhed.

  • Lasse Pedersen
  • SICK A/S

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media