Teknovation Logo
robot

 
Ansigter i branchen

Gühring ApS

Med virkning fra 1. juni overtager Martin Brandt stillingen som direktør i Gühring ApS.

Martin Brandt, som er 50 år, kommer fra en stilling teknisk ansvarlig i Gühring, hvor han har varetaget opgaven siden 2010.

Søren Peter Viborg, som har varetaget direktør-jobbet siden etableringen af Gühring i Danmark i 2004, forbliver i firmaet i en stilling som seniorkonsulent med ansvar for key-account kunder primært i distriktet Syd- & Midtjylland.

  • Martin Brandt
  • Gühring ApS

KJV A/S

Pr. 1. maj er Nina Andersen maj startet i internt salg ved firmaets Thisted-afdeling, hvor hun skal tage over efter Hans Jørgen Lyhne, der efter næsten 40 år hos KJV går på pension ved udgangen af juni måned.

Nina Andersen har arbejdet med værktøj og tekniske artikler i mere end 25 år, og har på den baggrund et godt kendskab til store dele af produktsortimentet, fremhæves det videre.

Nina Andersen vil i de to første måneder arbejde tæt sammen med Hans Jørgen Lyhne, således, at kunderne får den bedst mulige service fremadrettet, og overdragelsen bliver optimal, oplyser KJV.

  • Nina Andersen
  • KJV A/S

Wilson Tool

Wilson Tool International A/S meddeler, at Jarl Sætervik er tiltrådt som Sales Engineer med ansvar for salg af Wilson Tool stanse-, stemple- og bukkeværktøj samt øvrige produkter.

Således overtager han salgsansvaret for Norge efter Terje Bjørnebekk, der har valgt at gå på pension.

Jarl Sætervik medbringer erfaring i branchen fra ansættelse hos blandt andet RMIG som operatør og programmør, herunder også med fejlsøgning og reparation af maskiner.

  • Jarl Sætervik
  • Wilson Tool

Prevas A/S

Prevas meddeler, at firmaet har ansat Software Developer Ralph Eastwood, som man glæder sig over at byde velkommen til Linux-teamet i København.

Prevas´ ansættelse af Ralph Eastwood, der er datalog og har forsket i sikkerhedskritiske systemer ved York Universitet i England, sker ved firmaets Linux-team i København. Ralph Eastwood har gennem tiden bidraget til mange Open Source-projekter blandt andet Linux-kernen.

Gennem de seneste år har Prevas set en kraftig stigning i behovet for kompetente Linux-ressourcer, og det er derfor med glæde at man nu hilser endnu en erfaren kerneudvikler velkommen til teamet, meddeler Prevas.

For kunderne giver det at Prevas fortsat kan bidrage med den bedst mulige viden og tekniske support i forbindelse med vedligeholdelse og udvikling af kunde-tilpassede løsninger, fremhæver virksomheden videre.

  • Ralph Eastwood
  • Prevas A/S

Yamazaki Mazak Danmark A/S

Mazak Danmark meddeler, at man pr. 1. juni får Brian Gøttsche Nielsen som salgskonsulent med distrikt Sjælland og Bornholm, og Jens Christian Jensen som salgskonsulent i distriktet Fyn & Sydøstjylland samt Island.

Brian Gøttsche Nielsen kommer til selskabet fra en stilling som salgskonsulent i Kyocera Unimerco og medbringer mange års erfaring inden for branchen, både når det gælder CNC-maskiner og skærende værktøj.

Jens Christian Jensen kommer fra en stilling som produktchef i KJV A/S, og har ligeledes mange års erfaring inden for branchen, fra såvel virket ved KJV, hvor han specielt har været involveret i Iscars program af skærende værktøj, og på maskinsiden fra sin tidligere ansættelse ved Mazak.

Ud over de to kommende salgskonsulenter varetager salgskonsulent Jesper Bøje Midt- & Sydvestjylland, salgskonsulent Steven Westenholz dækker Nordjylland mens Niels Torbensen har ansvaret for Key Accounts samt Baltikum.

Alle salgskonsulenter vil fremover varetage salg af producentens CNC-værktøjsmaskiner såvel som laserskæremaskiner.

  • Brian Gøttsche Nielsen
  • Yamazaki Mazak Danmark A/S

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik