Teknovation Logo
robot

 
  • Bila har ansat Henning Nyrup Rasmussen som Key Account Manager. Han skal primært løfte kendskabet til standardproduktet Bila Flex hos danske fødevareproducenter.

27. juni 2016, kl. 14:47 

Henning Nyrup Rasmussen til Bila

Bila A/S meddeler, at selskabet har tilknyttet yderligere salgskræfter i form af ansættelsen af Key Account Manager Henning Nyrup Rasmussen, der primært skal løfte kendskabet til standardproduktet Bila Flex.


Henning Nyrup Rasmussen har tidligere haft ansvar for salg og rådgivning af flow-komponenter til fødevareindustrien som salgsingeniør i Alflow Scandinavia. Sammen med hans uddannelse som mejeritekniker er hans  baggrund ideel for Bila, når det gælder om at at rådgive branchen om Bila Flex’ palleteringsmuligheder.

Henning Nyrup Rasmussen udtrykker samtidig stor interesse både for branchen og for automationsmuligheder. Han fortæller:

”Jobbet hos Bila er med til, at jeg kan udvide mine kompetencer inden for salg og automation. For at fødevareindustrien kan være konkurrencedygtig, er optimering af deres produktion en nødvendighed, og her ser jeg frem til at hjælpe dem med innovative løsninger fra Bila”.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik