Teknovation Logo
robot

 
  • Industriens Fonds Bæredygtighedsprogram sigter mod at vil hjælpe virksomheder, der har viljen, men mangler den indsigt, der gør, at man sætter ind der, hvor det skaber værdi for både bundlinje, miljø og konkurrenceevne, fremhæves det.

22. marts 2024, kl. 14:04 

Industriens Fond: Danmark skal have verdens mest bæredygtige industri

Industriens Fonds program for Bæredygtig Produktion bygger på visionen om, at Danmark skal have verdens mest klimavenlige, ressourcebesparende og regenerative produktionssektor, fremhæver programleder Anders Ziegler Kusk.


Anders Ziegler Kusk fremhæver at det ambitiøs mål ikke alene handler om, at det er en nødvendighed, men fordi Danmark kan gå foran på vegne af den globale industri med nye, bæredygtige løsninger.

Det gør det muligt at skabe store konkurrencefordele.

Der er således store gevinster at høste for dem, der går forrest hvorfor Industriens Fonds program vil sætte ind der, hvor udfordringen er størst for samfundet i form af løsninger til klimatilpasning, ressourceoptimering, innovative cirkulære forretningsmodeller og implementering af ny teknologi.

Det er virksomheden før projektet, og det er praksisnær viden, der skal skabe forandring og flytte danske virksomheder derhen, hvor markedet er åbent og efterspørgslen lige om hjørnet, konstaterer han.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik