Teknovation Logo
robot

 
  • Sådan så det ud, da vinderne af DM i 3D-print 2023 blev kåret ved hi '23. På FoodTech 2024, ligeledes i MCH, findes 2024-vinderne. (Foto:MCH/Lars Møller)

21. marts 2024, kl. 12:06 

DM i 3D-print udspilles på FoodTech 2024

FoodTech 2024 byder på DM i 3D-print. Danmarksmesterskabet henvender sig til erhvervsskoleelever, og dermed lægges der op til at skabe relationer imellem de kommende generationer og industrien. FoodTech finder sted i MCH Messecenter Herning den 1. til 3. oktober.


MCH Messecenter Herning dannede i efteråret, på hi '23-messen, rammen om DM i 3D-print, og det gentages 1. til 3. oktober, når der holdes FoodTech 2024. Og det giver, ifølge Troels Nepper, der er projektleder hos DM-arrangøren Videnscenter for Håndværk - Design & Arkitektur, rigtig god mening:

"FoodTech giver os mulighed for at præsentere de unikke teknologier, vi arbejder med til DM i 3D-print, til en branche, hvor teknologierne endnu ikke er så kendte. Jeg tror, at det bliver lidt af en øjenåbner for mange af udstillerne og de besøgende. Det lyder måske lidt kontant, men det er jo en del af Danmarks fremtid, vi snakker om. De unge mennesker, erhvervsskoleeleverne, er den fremtidige arbejdskraft, så det er vigtigt, at de viser vejen i forhold til, hvordan man anvender de nyeste teknologier," fastslår Troels Nepper.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Og den vej får de studerende mulighed for at demonstrere i en femdelt konkurrence, hvor der dystes i fem forskellige kategorier og anvendes hardware fra øverste hylde.

- De besøgende, der overværer konkurrencen, får indsigt i en cutting edge-produktionsteknologi, der lige nu er i rivende udvikling, og som rummer et stort potentiale for optimering af produktion i fødevareindustrien. Kort sagt bliver det lidt af en øjenåbner - også i forhold til bæredygtighed i produktionsprocesser, konstaterer Troels Nepper.

DM i 3D-print 2024 arrangeres af MCH i samarbejde med Videnscenter for Håndværk - Design & Arkitektur, Videnscenter for Automation & Robotteknologi, AM Learning Lab/Herningsholm og CFI - Center for Industri.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik