Teknovation Logo
robot

 
  • Besøgstallet i Odense Congress Center de seneste tre dage rundede godt 4.000 til R-24-messen, der næste gang planlægges arrangeret i dagene 11. til 13. marts 2026.

15. marts 2024, kl. 16:08 

Godt 4.000 har været forbi R-24

Fredag eftermiddag sluttede tre dage med R-24-messe i Odense Congress Center, som har haft 4.000 besøgende igennem dørene over perioden, hvor de har kunnet besigtige godt 100 udstilleres løsninger og deltage i en stribe konferencer om særligt robot- og droneteknologier.


Der blev talt en del engelsk i Odense Congress Center i forbindelse med R-24-messen. Ikke mindst onsdag og torsdag, og særligt i konferenceområderne, hvor en stribe af indlæggene netop havde internationalt snit, og omhandlede de seneste landvindinger inden for robotteknologier, herunder ikke mindst cobots-anvendelse, AI og droner.

Det tiltrak også flere internationale delegationer, som allerede forud for messen har præget bybilledet i Odense, og iagttaget den danske "robotby". Blandt udstillerne var sproget primært dansk, men også de udenlandske gæster blev behørigt betjent de tre dage igennem, hvor det fredag særligt har været unge under uddannelse, som har været i fokus.

Det internationale vokser fortsat, og særligt årets rykind fra det øvrige Europa glæder arrangørerne, som nu har lagt sig i selen for at fortsætte udviklingen, siger messechef Morten Ihlow, Odense Congress Center:

"Det er glædeligt, at et fysisk event som R-24 stadig bliver prioriteret af branchen og derfor i dén grad har sin berettigelse. Vi tror, at der kun bliver et større behov for fysiske events, der kan bringe mennesker, viden og kapital sammen. Ikke mindst i disse år, hvor virksomhederne i udgangspunktet skal kæmpe lidt hårdere om både talenter og kapital, end de måske skulle for bare nogle år siden," siger Morten Ihlow.

Arrangørerne planlægger at holde R-26, ligeledes i Odense Congress Center, den 11. til 13. marts 2026.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik