Teknovation Logo
robot

 
  • Den aktuelle udgivelse fra Prima Power omfatter blandt andet CEO Giovanni Negris bud på de næste løsninger til effektiv pladebearbejdning.

1. juni 2023, kl. 15:46 

Prima Power stiller skarpt på kompletbearbejdning

Italienske Prima Power udgiver løbende et magasin kaldet Power Line, hvor man i det seneste nummer har kigget ind i morgendagens løsninger og behov, som CEO Giovanni Negri giver sine bud på.
 


Power Line-magasinet fra Prima Power udgives primært for at præsentere kundeløsninger, men i den aktuelle udgivelse har man valgt at introducere koncernchefens bud på de næste løsninger i en større, uddybende artikel.

Heri stilles skarpt på kompletbearbejdning inden for moderne pladebearbejdning. Og ikke mindst hvordan de allerede udviklede Stand Alone-løsninger faktisk passer sammen, så de kan indgå i større, egentlige produktionsceller.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det er CEO Giovanni Negri, der samler op på de tendenser, som producentens egne eksperter har mødt hos sine kunder igennem den seneste periode. Og så ikke mindst giver sit bud på, hvad man kan vente sig af producenten inden for den for nærmeste fremtid, hvor der kommer stadig mere komplette celleløsninger og egentlige produktionslinjer fra fabrikkerne ved hovedsædet nær Torino i det norditalienske og fra værket i Finland.

Læs Power Line-magasinet ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik