Teknovation Logo
robot

 
  • AU-professor Peter Gorm Larsen fortæller 15. juni om hvordan man kan få udbytte af digitale tvillinger ved et gratis-arrangement i TechCircle-regi. (Foto: Ida Jensen, AU Foto)

24. maj 2023, kl. 11:52 

Udnyt potentialet i digitale tvillinger

En digital tvilling lyder lidt teknisk – og det er det også – men der er hjælp og inspiration at hente, så virksomheder kan komme i gang med at afklare mulighederne, fremhæver AU-professor Peter Gorm Larsen.


Danmarks førende ekspert i digitale tvillinger professor Peter Gorm Larsen fra Aarhus Universitet, AU, deler, helt unikt, ud af sin store viden på området, den 15. juni, hvor TechCircle holder et seminar om, hvorfor man som virksomhedsleder skal følge med i udviklingen om digitale tvillinger, hvorfor virksomheder skal se at komme igang med brugen af teknologien - og vigtigst af alt, hvad digitale tvillinger helt konkret kan gøre for virksomhedernes produkter og services - med vækst og bundlinje i fokus, oplyser TechCircle, som også betegner sig selv som Midtjyllands digitale innovationshub.

Seminaret giver på to timer et indblik i det grundlæggende i Digital Twin-teknologi, potentielle anvendelsesmuligheder, men også indsigt i de udfordringer, der er forbundet med digitale tvillinger.

”Mulighederne er virkelig mange, men vi oplever også, at mange virksomheder ikke har tilstrækkelig viden om mulighederne, arbejdet med digitale tvillinger kan give. Derfor er vi rigtig glade for muligheden for at give et praksisnært indblik i mulighederne, og de er virkelig mange og målbare på bundlinjen,” siger AU-professor Peter Gorm Larsen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik