Teknovation Logo
robot

 
  • En AP&T-produktionslinje skal øge Nibes kapacitet i nær fremtid, fastslår fra venstre Nibes Henrik Broström og Stefan Persson flankeret af AP&T:s Dan Barvö (t.h.).

19. maj 2023, kl. 18:28 

AP&T leverer 500 tons linje til Nibe

En kundespecifik presselinje er nu på vej fra AP&T til Nibe  Energy Systems AB's fabrik i svenske Markaryd. Basis i linjen er en 500 tons AP&T-presse.


AP&T Group meddeler, at svenske Nibe Energy Systems har valgt den ligeledes svenske presseproducent som leverandør af en linje til hovedfabrikken ved Markaryd, hvor produktionskapaciteten skal øges.

Det er en 500 tons presselinje, der er hjertet i løsningen, som AP&T vil levere kundespecifikt til Nibes produktion, inklusive den nødvendige automation.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den fuldautomatiske linje vil indgå sammen med de øvrige produktionsløsninger, og på en gang skabe et optimeret flow i produktionen samtidig med at den løfter den samlede kapacitet hos Nibe, fremhæver AP&T's Key Account Manager Dan Barvö.

Nibe har lagt vægt på, at det er en linje, der er energieffektiv og produktiv på én gang, og ser nu frem imod at få installationen til Markaryd-produktionen og påbegynde indkøringen, så man kan være klar til at køre produktion fra 2024.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik