Teknovation Logo
robot

 
  • Ruler3060 er med fabrikskalibreret 3D-sensor.

Teknovation nr. 6/2023

Opgraderet fabrikskalibreret 3D-sensor

SICK meddeler, at der til varianterne af sensorer indeholdende den prisvindende ROCC-teknologi i serien 3D-streamingkamera Ruler3000 aktuelt er tilføjet model Ruler3060, med opgraderet fabrikskalibreret teknologi.


Tilføjelsen af Rulex 3060 betyder, at SICK-produktprogrammets prisvindende 3D-teknologi nu også rummer en fabrikskalibreret udgave.

Rapid On Chip Calculatio, ROCC-teknologien, er senest suppleret med en hurtigere chip, og en linielaser som tilsammen genererer 3D-billedprofilerne, og således omfatter opgraderingen det hurtigste 3D-kamera på markedet i sin klasse.

Ranger3 er designet til anvendelse, hvor man selv vil lave sin 3D-geometri med ekstern laser, og giver god mening til specialopgaver.

Med Ruler3060 har SICK lavet det tunge arbejde med at indstille laseren i forhold til optikken, som gør det muligt yderligere at levere forbehandlede data. Dermed sparer man en softwareingeniør for en ellers tidskrævende opgave nemlig, det at skulle kalibrere 3D-data på en PC-platform, da dette er klaret fra fabrikken ved at fiksere kamera og laser i samme hus. Fordelen ved at levere kalibrerede data til den tilkoblede PC er, at ressourcer kan anvendes på at løse selve inspektionsopgaven i stedet.

3D-måleteknikken samt CCD-opløsningen anvendt i Ruler3060, gør det muligt at måle med stor præcision. Den er testet i opgaver, hvor den foretager højdemåling med 19 mymeters nøjagtighed. CCD’en er designet så den er syv gange mere lysfølsom, hvilket giver den fordel, at der kan måles stort set på alle overflader i alle farvenuancer, og samtidig holde den anvendte laser i en øjensikker laserklasse, hvilket kan spare mekanisk afskærmning.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik