Teknovation Logo
robot

 
  • Digitalisering, og herunder brug af IoT, bliver gennemgående tema på svejsemssen Schweissen & Schneiden 2023, meddeler arrangørerne.

9. marts 2023, kl. 15:42 

Svejsning og digitalisering i Essen

Deutsche Verband für Schweissen, DVS, og Messe Essen GmbH er langt i forberedelserne til efterårets 20. Schweissen & Schneiden-messe, som er tilbage i Essen, og især venter at digitalisering i forhold til svejsning i år får en dominerende rolle.


Hvert fjerde år har der været tradition for samling af svejsere fra det meste af verden i Essen. Dog har der i de senere år, grundet ombygning af messehallerne, og senest Covid-19-pandemi, indsneget sig en forrykkelse af årstallet, så det er faktisk seks år siden, at messen senest fandt sted, og da i Düsseldorf.

Vel tilbage i vante omgivelser glæder arrangørerne sig til at byde inden for i det større og mere moderne messecenter, som også traditionen tro byder på verdenskongressen DVS Congress i centrets Conference Center West i dagene 11. til 15. september.

Programmet er under udfærdigelse, og i lighed med hvad der ventes i udstillingshallerne så vil digitalisering og Industrie 4.0 samt undervandssvejsning denne gang indtage en væsentlig rolle sammen med emner som bæredygtighed og uddannelse af velkvalificerede svejsere, oplyser arrangørerne.

Der vil også, i lighed med tidligere blive holdt "Jugend Schweisst" eller på engelsk "Young Welders", hvor lærlinge på mellem 16 og 23 år kæmper om at blive årets finalevinder.

Undervandssvejsning har oparbejdet sin egen sektor på messen denne gang, og vil være at finde i Hal 7 på udstillingen og ligeledes bydes der på større nationale fællesstande fra blandt andet Frankrig, Japan, Kina, Sydkorea, Taiwan og USA. Der vil også være et særligt område for Startups i Hal 3, oplyser arrangørerne, der altså igen ser frem til at byde hele svejseverdenen inden for i hallerne i Messe Essen den 11. til 15. september.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik