Teknovation Logo
robot

 
  • Amada Denmark er på plads ved VTM Summit 2023, den 25. til 28. april i Odense, og vil her blandt andet demonstrere fuldautomatiske buk.

6. februar 2023, kl. 08:24 

Automatiske buk i Odense

Der er på flere måder fuld plade, når det går løs med årets branchetræf i Odense den 25. til 28. april, hvor der også er bred opbakning fra leverandørerne af pladebearbejdningsteknologi, og heriblandt Amada Denmark A/S, Horsens, der har været på plads lige fra den første Odense-messe, og også i år vil demonstrere blandt andet fuldautomatiske buk.


Japanske Amada er repræsenteret med over 1.200 installationer af automatiske bukkeceller og heraf også en del i Danmark. Det pointeres igen i år ved VTM Summit 2023, hvor det seneste inden fro området vil blive præsenteret for de besøgende danske beslutningstagere, så de kan få fuldt indblik i producentens over 30 års erfaring med fuldautomatiseret bukning.

Løsninger tæller lige fra enkle robotter, der også kan eftermonteres til mere komplekse automatiserede egentlige fremstillingsceller. Tilgængelig i forskellige formater og konfigurationer.  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Amada Denmark fremhæver, at det gennemgående for løsninger er deres pålidelighed, præcision og kvalitet, udviklet, så det kan løfte brugeren produktion til et højere niveau.

Det danske salgs- og serviceselskab vil således i Odense demonstrere, at bukning er et af de absolut vigtigste stadier i pladebearbejdning og afgørende med hensyn til produktionseffektivitet og opstillingstider


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik