Teknovation Logo
robot

 
  • Information og rådgivning om danske og internationale rumaktiviteter er samlet på Rumområdets opgraderede hjemmeside, oplyser Uddannelses- & Forskningsstyrelsen.

1. december 2022, kl. 16:12 

Rumområdet har fået opgraderet hjemmeside

Uddannelses- & Forskningsstyrelsen har aktuelt lanceret rumområdets opgraderede hjemmeside, der er opdelt i fire kerneområder.


Rumområdet har sin egen hjemmeside på Internet, og den er aktuelt blevet opgraderet, meddeler Uddannelses- & Forskningsstyrelsen.

Det er sket for at gøre det lettere og mere intuitivt for danske virksomheder, universiteter, forskere og mange andre ruminteresserede at finde den information, de leder efter, fremhæves det.

I disse bestræbelser har man opdelt hjemmesiden i fire kerneområder: Regulering af rumaktiviteter – som især er for dig, der vil sende objekter i rummet. Finansiering og rådgivning – hvor du kan finde hjælp til at realisere dit rumrelaterede projekt. Strategi og samarbejde – her findes blandt andet Danmarks nationale rumstrategi og information om diverse rumsamarbejder og -partnerskaber. Og så området "Aktuelt", hvor man kan følge med i de nyheder, arrangementer og publikationer, der kommer fra rumområdet.

Se den opdaterede hjemmeside ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik