Teknovation Logo
robot

 
  • Udviklingen af ZF Wind Powers test- og prototypecenter giver virksomheden muligheder for at udvide produktporteføjen fra modulære vindgearkasseplatforme til komplette drivsystem. Endvidere vil firmaet sammen med partnere tage udfordringer op, bygge modelleringsværktøj og introducerer nye produktionsprocesser de kommende år, fremhæver CEO hus ZF Wind Power, Felix Henseler.

27. september 2022, kl. 13:38 

R&D Test Systems leverandør til verdens største gearbokstestbænk

I forbindelse med Wind Energy Hamburg-messen har tyske ZF annonceret investeringen i dét, der betegnes som verdens største testbænk til vindmøllekomponenter. Danske R&D Test Systems skal levere udviklingsarbejdet, fremhæver virksomheden.


R&D Test Systems A/S skal udvikle den hidtil største og mest avancerede back-to-back testbænk til vindmølle-drivliner og -gearkasser for tyske ZF Wind Power.

Det meddeler virksomheden i forbindelse med ZF Wind Power's annoncering af investeringen ved Wind Energy Hamburg-messen, der åbnede tirsdag.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Nærmere bestemt er der tale om en State-of-the-Art-testbænk, der skal afprøve og validere komplette drivlinjesystemer til onshore og offshore vindmøller, der kan lanceres med en produktionskapacitet på op til 30 MegaWatt effekt.

Testbænken vil blive installeret i ZF Wind Powers belgiske hovedkvarter, der hjemsted for virksomhedens kernekompetencer inden for vindgearkasseinnovation og valideringsekspertise.

Installationen vil efter planen være i drift fra 2024, og den vil sikre ZF Wind Powers position på vindmarkedet i de kommende årtier, konstaterer virksomheden.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik