Teknovation Logo
robot

 
  • RoboBend demonstreres løbende for interesserede ved Tool Denmark, Odense.

26. september 2022, kl. 16:32 

Se automatiseret pladebearbejdning hos Tool Denmark

Tool Denmark A/S, Odense, har 28., 29. og 30. september løbende demonstration af fuldautomatiske RoboBend-robotløsning og specialværktøj til kantpressere.


Det er atter blevet tid for afvikling af løbende Live-demonstrationer i Tool Denmarks testcenter, hvor robotløsningen RoboBend vises i drift sammen med specialværktøj ved Odense-virksomhedens kantpresse, så man kan se kombinationen af en fuldautomatisk robotløsning og specialudviklet værktøj.

Og dermed også kan få et indblik i hvordan løsningen kan effektivisere arbejdet hos danske metalproducerende virksomheder og imødekomme manglen på maskinoperatører her og nu, understreger Tool Denmark, forud for aktiiiteten 28. til 30. september.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Under de løbende demonstrationer vil man specifikt kunne se hvor enkelt, det er at lave et bukkeprogram på robotten og hvordan færre buk effektiviserer hele processen.

Det resulterer dels i at brugeren sparer tid med en robotløsning og specialværktøj og samtidig, at man opnår højere præcision og bedre finish på emner, fremhæver

Robobend kan stå ubemandet i produktionen og være i drift døgnet rundt.

Interesserede opfordres til at kontakte salgschef Claus Hansen, Tool Denmark, for at få en individuelt tilpasset præsentation - kontakt kan ske pr. e-mail; ch@tooldenmark.dk 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik