Teknovation Logo
robot

 
  • RAS-maskinerne repræsenteres fremadrettet af Industrimaskiner på det danske marked.

10. august 2022, kl. 14:02 

RAS nu hos Industrimaskiner

RAS Reinhardt Maschinenbau GmbH, fra tyske Singelfingen, og Industrimaskiner ApS, i Ribe, har aktuelt indledt et samarbejde målrettet det danske pladebearbejdningsmarked.


RAS-direktør Willy Stahl forklarer kort om valget af Industrimaskiner som markedsrepræsentant i Danmark:

”Vi har længe leveret maskiner i Danmark og kender de danske kunder og virksomheder rigtig godt, samt de forskellige forhandler i marked. Industrimaskiner har den rette kunde-, markeds- og serviceprofil for vores maskintyper, der svarer vores målsætninger og markedspotentiale. Vi arbejder på et langsigtet grundlag, som er til stor værdi for kunderne, og samarbejdet. Vi har allerede haft meget konstruktive drøftelser og etableret et godt grundlag for et succesfuldt og professionelt samarbejde,” fastslår Willy Stahl. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Hos Industrimaskiner møder man budskabet med stolthed, og firmaet ser frem til at betjene de eksisterende såvel som kommende brugere i Danmark med RAS' teknologi: Reinhardt Maschinenbau GmbH, siger Jørn Stejn

“RAS-produkter matcher den meget høje kvalitet af vores øvrige produkter i porte-føljen. Den sydtyske fabrik er en virksomhed der har formået at være foran på udviklingen af deres produktprogram, der udover de mere simple sikke og falsemaskiner til ventilation og blikkenslagerbranchen også består af bland andet fuldautomatiske UpDown bukkecentre til metalindustrien," lyder det fra Industrimaskiners Jørn Stejn, der fortsætter:

"Vi var selvfølgelig meget glade for, at RAS kontaktede os, og da vi i begyndelsen af juni udvidede vores forretning med Peter Aarø Rasmussen som vores nye Area Sales Manager, behøvede vi ikke at tænke ret meget over RAS' tilbud. Nu vil vi besøge alle de eksisterende danske kunder - for at præsentere os samt finde ud af, hvordan vi kan styrke relationerne".

RAS Reinhardt Maschinenbau er grundlagt i 1939, og fremstiller et bredt udvalg af bukkemaskiner dækkende anvendelsesområderne i de typiske pladetykkelser og arbejdslængder med UpDown-teknologi, automatisering, automatisk programmering og meget mere, fremhæver Jørn Stein.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik