Teknovation Logo
robot

 
  • ACE's SLAB, CEL og PAD er tre forskellige typer, som giver både isolering og dæmpning, fremhæver AVN Teknik-produktchef Flemming Blauert.

Teknovation nr. 7/2022

Tre ACE-løsninger til dæmpning af vibrationer i produktionen

AVN Teknik A/S, repræsenterer blandt andet ACE i Danmark, og dermed også et udvalg af vibrations- og støjdæmpende produkter, herunder SLAB, CEL og PAD, der er tre forskellige typer, som giver både isolering og dæmpning. 


AVN Teknik-produktchef Flemming Blauert finder det vigtigt at iværksætte foranstaltninger, så støj, rystelser og vibrationer reduceres maksimalt.

Maskinernes levetid kan forlænges og arbejdsmiljøet for medarbejderne kan forbedres med en aktiv indsats. Og hertil repræsenterer AVN Teknik producenten ACE, og udvalget af vibrations- og støjdæmpende produkter, der er specielt udviklet til at fungere som støjdæmpning og vibrationsisolering, herunder særligt SLAB, CEL og PAD, som er tre forskellige typer, som giver isolering og dæmpning, understreger Flemming Blauert. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


SLAB-produkterne er universelle dæmpningsplader fremstillet af PUR-materialer, efter en patenteret formel, der virker hæmmende på eksempelvis vibration og rystelser og støj.

Den lavfrekvente dæmpende CEL-type er lavet af nitrilgummi og kan fastgøres i flere lag.

De robuste tekstil- og elastomerpuder fra PAD-serien er samlet i lag, hvilket gør dem meget stærke og alsidige til enhver opgavemed forskellig belastning.

Alle tre produktfamilier fåes som standardprodukter eller kundetilpassede, hvor pladerne er skåret præcist efter kundens behov og ønsker.

For at kunne udvælge den optimale løsning, inden for de tre forskellige typer, så er en grundig analyse af årsagen til eventuel støj, vibrationer og rystelser en vigtig faktor, for at kunne komme problemerne effektivt til livs, pointerer Flemming Blauert. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik