Teknovation Logo
robot

 
  • Siden den første Årets Leder blev kåret i 2002 har Lederne uddelt prisen. Den 20. af slagsen er netop afsløret. Det er herrelandsholdets cheftræner Kasper Hjulmand, der her får besked af Ledernes direktør, Bodil Nordestgaard Ismiris. (Foto: Lederstof.dk)

25. november 2021, kl. 12:22 

Kasper Hjulmand er Årets Leder 2021

Lederne har netop kåret herrefodboldlandsholdets træner Kasper Hjulmand til Årets Leder. Hans evne til at samle nationen bag sig med ærlig kommunikation, og de opnåede flotte resultater, blev udslagsgivende.


Den 20. modtager af prisen Årets Leder, blev for første gang en leder fra sportens verden, idet Kasper Hjulmand, der er træner for herrernes fodboldlandshold, som til EM i sommer formåede at bringe landsholdet helt til semifinalen og samle nationen bag holdet efter en dramatisk start på slutrunden, vinder i et meget stærkt felt med tre andre nominerede – Gitte Aabo fra GN Hearing, Helle Østergaard Kristiansen fra Danske Commodities og Per Bank fra Salling Group. Ledernes administrerende direktør Bodil Nordestgaard Ismiris begrunder, hvorfor juryen i sidste ende pegede på landstræneren:

"Kasper Hjulmand har vist sig som et forbillede inden for ledelse ved at skabe begejstring og følgeskab. Han formår at spille på hele ledelsesklaviaturet – fra den store vision, der sætter retningen, til den lille detalje, der kan gøre den store forskel. Og på den måde får han det allerbedste ud af alle sine medarbejdere. Og det er noget, som alle ledere kan lære af, uanset om de arbejder på et kontor, i en butik eller en produktionsvirksomhed," siger Bodil Nordestgaard Ismiris.

Bodil Nordestgaard Ismiris fremhævede ved overrækkelsen af prisen, at Kasper Hjulmand som leder er rundet af værdier som ydmyghed og generøsitet. Men samtidig irettesætter han fejl meget lige på og uden omsvøb. Man bliver nemlig ikke dygtigere til noget som helst uden at træde ved siden af nogle gange. Det vigtigste er at sørge for at reflektere og tænke over fejlene.

"Kasper Hjulmand giver meget af sig selv. Også mens hele nationen ser med. På den måde giver han ledelse et menneskeligt ansigt – noget vi alle kan spejle os i. Og vi skylder Kasper en stor tak for at vise nationen, at sårbarhed kan være en styrke. På den måde – og med flot spil og resultater – har han formået at samle hele nationen bag landsholdet".

Det var en rørt Kasper Hjulmand, som erklærede sig utrolig stolt og beæret over at modtage prisen som Årets Leder i et meget stærkt felt af nominerede og med tidligere vindere, som han selv er inspireret af. Og så lod han – apropos ydmyghed og generøsitet – hurtigt æren gå videre til ikke mindst spillerne og staben omkring landsholdet. Som landstræneren sagde det, er fodbold et holdspil, og han er ingenting alene:

"Den begejstring, entusiasme og opbakning, vi har omkring fodbold i øjeblikket, er helt fantastisk. Og jeg er bare den sidste lille brik, som er med til at forløse det. Der er utrolig mange, der har andel i denne her pris. Først og fremmest tusind tak til staben og spillerne, som har været med til at gøre det her år helt fantastisk. Jeg er meget beæret og vil gøre mit bedste for at leve op til det i fremtiden også," sagde Kasper Hjulmand blandt andet ved overrækkelsen


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik