Teknovation Logo
robot

 
  • Danske Resulux-lysarmaturer, der blandt andet anvendes i vindmølleindustrien, har fået amerikanske Gexpro Services som ejer.

24. november 2021, kl. 19:42 

Gexpro Services køber Resolux

Danske Resolux, der leverer lysarmaturer, mekaniske produkter samt elektriske komponenter til den globale vindmølleindustri, sælges til amerikanske Gexpro Services, der under Electric City, har købt Resolux, som fortsætter med samme brand og i partnerskab med den nye ejer.
 


Resolux-direktør Ole Teglgaard, der som ejer i virksomheden længe har ledt efter en køber kan glæde sig over, at Resolux nu partner op med amerikanske Gexpro Services, som blandt andet leverer andre komponenter til vindmølleindustrien, men hidtil ikke har været markante inden for Resolux’ kerneområde.

Gexpro opnår med opkøbet også lysarmaturer både i og uden på vindmøller, hvor Resolux har en global tilstedeværelse, oplyser John Winther, der repræsenterer Gexpro Services i Europa.  

Med underskriften har Ole Teglgaard solgt sine aktier i virksomheden, der i dag har cirka 100 ansatte. Dermed har han igangsat en exit-strategi for sig selv på sigt. Processen har været hård og lærerig, påpeger den i dag 62-årige direktør., der fortsætter på posten som del af aftalen med Gexpro.

Resolux-brandet fortsætter, ligesom virksomheden fortsat vil være baseret i Danmark.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik