Teknovation Logo
robot

 
  • Specifikke sliddele på op til tre meter kan nu produceres i Igus' XXL 3D-printservice, fremhæver producenten.

23. november 2021, kl. 15:06 

3D-print af emner op til tre meter

Igus GmbH meddeler, at man nu kan 3D-printe komponenter på op til tre meter. De lette tribo-komponenter fremstilles i en enkelt print-proces.


Tyske Igus kan nu fremstille deres sliddele på op til tre meter. De smøre- og vedligeholdsfrie XXL-komponenter bruges primært inden for maskinteknik i stor stil, især inden for jig-konstruktion, speciel maskinkonstruktion og emballeringsteknologi.

Producenten fremhæver deres lette design, stærkt reducerede materialekrav og omkostningseffektivitet i produktionen. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Til produktion i storformat 3D-printer anvender Køln-firmaet primært Iglidur I150- tribofilamenter og den optisk påviselige blå Iglidur I151-variant, som gør det muligt at producere smørefrie specielle bevægelige dele hurtigt og omkostningseffektivt. Plasten er certificeret i henhold til EU-forordning 10/2011 for fødevareindustrien, og Iglidur I151 er også FDA-kompatibel.

Begge filamenter kan bruges i enhver 3D-printer, hvor dysetemperaturen kan indstilles til 250 grader Celsius. Da den højtydende plast har lav krympning, og kan behandles på 3D-printere uden varmeplader. Iglidur I150 og I151 fås på store otte kilogram filamentruller, så de er forberedt til fremstilling af store komponenter i printere med høj kapacitet. For at gøre det hurtigere og enklere for kunderne at modtage deres store 3D-printede komponent tilbyder Igus en 3D-printservice, hvor man ganske enkelt uploader data online, vælge materiale, beregne priser og bestille den enkelte XXL-sliddel direkte, fremhæver firmaet. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik