Teknovation Logo
robot

 
  • For at komme i betragtning til vector prisen efterlyses løsninger, der er både unikke og udfordrende applikationer, som involverer energiforsyningssystemer og kabler. (Illustration: Igus GmbH)

17. november 2021, kl. 15:34 

Tid at indstille til vector-prisen

Igus GmbH har indledt indstillingsfasen i forbindelse med uddelingen af vector-prisen for de bedste energikædeapplikationer, som går ind i sin ottende runde. Indsendelser accepteres indtil den 11. februar 2022.


Klassisk maskinteknik er ikke længere det eneste sted, der benytter energikæder fremstillet af plast. Over hele verden sikrer de, at kabler og slanger føres sikkert – i rummet, til søs og under jorden. I tusindvis af projekter udfører energiforsyningssystemer og kabler deres opgaver og overvinder store udfordringer – fra strenge partikelfrie krav i renrum, i halvlederindustrien til høj kemisk resistens ved galvanisering, til smudsbestandighed i minedrift til flis og gnister i træbearbejdning. Så er der kompakt installationsplads, høje hastigheder og endda akrobatiske vridningsbevægelser. vector-prisen ærer netop disse unikke anvendelser af energiforsyningsløsninger og energikædesystemer med kabler.

"Konkurrencen er en fantastisk mulighed for os som producent at bruge vores produkter i de færdige maskiner og systemer og lære endnu flere spændende historier om applikationerne," sagde CEO Michael Blass, Igus GmbH, der også er en af dommerne. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Passende nok fejrer vi plastkædens 50-årsjubilæum med vores kunder," fortsætter Michael Blass.

De kontante præmier i forbindelse med uddelingen af vector-prisen er på op til 5.000 euro. Alene sidste år var der 266 bidrag fra 32 lande. Vinderne udvælges af et panel af ekspertdommere inden for videnskab, industri og specialmedier og foreninger og modtager deres priser på Hannover Messe 2022.

Frem til den 11. februar 2022 kan udviklere indsende projekter, som de allerede har gennemført. Ud over guld-, sølv- og bronzevector præmierne er der også en grøn vector-præmie.

"Mange industrivirksomheder – som Igus – tackler i stigende grad problemet med bæredygtighed. For eksempel kan kunderne returnere deres brugte energikæder til os. Vi sorterer materialet efter type og genbruger det for at producere granulat til nye produkter. Derfor var det vigtigt for os som initiativtager til vector prisen – sammen med dommerne – også at hædre bæredygtige projekter med en særlig pris," siger Michael Blass.

Prisen blev spontant tildelt to projekter ved de sidste vector-prisuddelinger.

Send indstillinger ved at benytte lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik