Teknovation Logo
robot

 
  • Ud over den tyske BWM-aftale har Scape Technologies aktuelt også indgået samarbejde med østrigske Moon Automation, der vil understøtte bin picker-afsætningen.

8. november 2021, kl. 14:02 

Bremer Werk für Montagesysteme vælger Scape

Scape Technologies' bin-picking-løsninger anvendes fremadrettet også af tyske Bremer Werk für Montagesysteme, BWM.


Scape Technologis oplever fart på interessen i disse uger. Senest er det Bremer Werk für Montagesysteme, BWM, der har valgt Scapes bin picker-løsning til en tysk kunde med global markedsposition. Kunden producerer filter- og filtreringsløsninger til forskellige sektorer og kundesegmenter verden over.

”Det er den første SCAPE Bin-Picker ordrehos BWM og det bekræfter vores styrkeposition inden for robotautomatiseret materialehåndtering, som afhjælper gentagne, nedslidende arbejdsfunktioner – også uden for bilindustrien,” udtaler General Manager Frank Nüsken, Scape Tyskland. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den komplette løsning og tilhørende line feeder anvendes i forbindelse med plukning af vilkårligt orienterede delkomponenter i kasser, der præcisionsafleveres med en gennemsnitlig cyklustid på 10 sekunder i en fuldautomatiseret bearbejdningsmaskine.

Sideløbende med aftalen i Tyskland har Scape aktuelt også indgået en samarbejdsaftale med østrigske Boost Automation GmbH, inden for digitalisering af automationsløsninger til industrien.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik