Teknovation Logo
robot

 
  • IR Focus’ første produkt er en håndvarmer bygget på innovative teknologi med perspektiver for bæredygtig og smartere opvarmning af boliger og arbejdspladser.

16. september 2021, kl. 15:36 

Hjælp til at få produktinnovation i mål

Hele værdikæden fra produktidé til produktion stilles til rådighed for både andre Startups og etablerede virksomheder hos SinoScan, der udstiller på TechnoMania, og her blandt andet vil vise, hvordan firmaet har hjulpet danske IR Focus med deres første produkt.


Sparring med et team af folk fra hele værdikæden, der til dagligt arbejder med at føre kundernes produkter ud i virkeligheden. Det tilbyder SinoScan på TechnoMania i forbindelse med årets hi-messe.

Omgivet af stande med visioner og innovativ teknologi har SinoScan valgt at stille skart på den konkrete rejse fra produktvision til konstruktion og produktion. Her vil både Startups og etablerede virksomheder få mulighed for at drøfte konkrete ideer, udviklingsprojekter og produktionsudfordringer med eksperter, der til sammen håndterer hele produktudviklingsrejsen fra design til fremstilling.

Der er mange enkeltdele i et udviklingsprojekt, der skal fungere sammen for, at man når sikkert i havn. SinoScan søsætter cirka 50 produktudvilingsprojekter om året, bestående primært af interne folk og faste eksterne partnere, og sammenhængskraften skal være der hver gang– ellers begynder fundamentet for de gode løsninger at skride,, fortæller SinoScan-direktør Lars Andersen.

En af de virksomheder der p.t. gør brug af SinoScans ydelser er IR Focus, der er i fuld gang med færdigudvikling, produktion og markedsføring af deres første produkt; en håndvarmer, der ved hjælp af innovativ brug af LED-lys er i stand til at varme mindre afgrænsede områder i større rum op. Inspirationen kom blandt andet fra ophavsmandens bror, der arbejdede i en kirke, og havde bemærkede at mange organister frøs om hænderne på arbejdet.

IR Focus-partner Michael Hyldgaard peger på, at man via SinoScan har fået den adræthed, som de stiller til rådighed, og dermed adgang til ekspertise på blandt andet konstruktion, materialer, processer og produktion. Samtidig er virksomheden en partner, som alt efter behovet kan stille op som komponentleverandør eller totalproducent, så man kan have egen teknologi- og forretningsudvikling i fokus, forklarer Michael Hyldgaard. 

jn


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik