Teknovation Logo
robot

 
  • Et gennemgående tema hos Schneider i Hal G på hi '21-messen bliver bæredygtighed, fremhæver virksomheden.

13. september 2021, kl. 11:04 

Bæredygtighed i fokus i Hal G

Hos Schneider Electric Danmark A/S vil man på industrimessen i Herning lancere sig som måske verdens mest bæredygtige virksomhed.


Schneider Electrics rådgivere vil 5. til 7. oktober være klar til at tale med brugerne om konkrete Business Cases, ligesom man på standen i Hal G vil inspirere med eksempler fra projekter inden for eksempelvis optimering af proces- og produktionsanlæg såvel som de seneste digitale innovationer fra producenten.

På messen præsenteres for første gang også EcoStruxure Automation Expert, som er en automatiseringsplatform bygget på IEC61499-standarden, og således indrammer den øgede software-tilgang til automatiseringsløsninger.

I fokus på standen vil desuden være de aktuelt lancerede maksimalafbrydere og en fejlstrømsafbryder, der lovpligtigt tester sig selv hver 28. dag, uden at afbryde strømmen under testen.

Desuden vil den danske afdeling præsentere koncernen som måske verdens mest bæredygtige virksomhed, fremhæves det i invitationen til kundedatabasen forud for årets industrimesse. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik