Teknovation Logo
robot

 
  • Den digitale mødeform med en række webinarer i det forgangne foreningsår har styrket IDA Mechanicals aktiviteter med øget medlemsdeltagelse, konstaterer formand Carsten S. Nilsson, der her ses ved mandagens hybride generalforsamling.

21. juni 2021, kl. 18:52 

Velbesøgte IDA Mechanical-arrangementer

Mandag afholdtes den udsatte generalforsamling i IDA Mechanical. Det skete med både Zoom-deltagere og reelt fremmøde i Ingeniørhuset i København, og det hybride møde afspejler fint et pænt aktivitetsår, hvor man med færre webinarer er kommet ud til en større del af medlemsskaren.


Danmarks maskiningeniørers faglige netværk samles op i IDA Mechanical, som koordinerer det landsdækkende samarbejde mellem de regionale M-grupper, og løbende holder større arrangementer, hvor maskiningeniørernes hverdag og nære fremtid er i fokus.

Således også mandag, hvor der ved et medlemsmøde for første gang i lang tid var mulighed for at mødes ansigt til ansigt i Ingeniørhuset. Samtidig var det også muligt at være digital deltager.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Det er et forsøg med det hybride format, som vi skal arbejde videre med," informerede IDA Mechanical-formand, direktør Carsten S. Nilsson, Projectum, og glædede sig over, at der var pænt fremmøde i lokale 1-1 samt tre gange så mange online i Zoom til mødet, hvor professor og institutleder Hans Nørgaard Hansen, DTU Mechanical, gav en spændende introduktion til hans doktorafhandling om design og fremstilling af mikroprodukter.

Efterfølgende var der generalforsamling, og de fysiske deltagere i Ingeniørhuset suppleredes også her af digitale deltagere, som dog ikke kunne gå med til den efterfølgende middag i Grøften i nærtliggende Tivoli.

Måske et meget godt billede af, at det digitale møde har sine begrænsninger. Men, det har også åbnet for en række muligheder, som IDA Mechanical agter at arbejde videre med, for det har højnet medlemsinddragelsen, og bragt gode indlæg endnu mere ud til skaren af maskiningeniører, understreger Carsten Nilsson.

Trods en stort set halvering af antallet af møder i 2020, så blev deltagerantallet ved IDA Mechanical i året det mest succesrige i flere årtier, påpeger han.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media