Teknovation Logo
robot

 
  • Björn Fagerström, direktør i EIT Manufacturing Co-Location Center (CLC) North.

21. juni 2021, kl. 07:14 

Made udvider med EU-netværk

Den nationale Klynge for Avanceret Produktion, Made, har indgået en samarbejdsaftale med innovationsnetværket EIT Manufacturing. Det skal styrke SMV'ernes adgang til EU-projekter.


Ønsket med et aktuelt Made-samarbejde er at danske mindre og mellemstore virksomheder skal have nemmere adgang til flere ressourcer i EU, og adgangen til EU-netværk om avanceret produktion skal styrkes.

Ifølge Made-direktør, Nigel Edmondson, så vil samarbejdet eksempelvis gøre det muligt at udvide Made-porteføljen med flere tilbud, der er målrettet SMV’er og iværksættervirksomheder inden for EU-netværk om avanceret produktion.EIT Manufacturing North er et konsortium fra The European Institute of Innovation & Technology, EIT, og har til formål at bygge bro mellem førende fremstillingsvirksomheder på tværs af Europa.

I lighed med Made har de en mission om at fremme bæredygtig og konkurrencedygtig produktion gennem vidensdeling. Derfor giver det god mening at udnytte synergien fra økosystemer på tværs af grænser, fremhæves det.

Partnerskabet vil eksempelvis give mulighed for, at MADE og EIT Manufacturing North indgår i fælles projekter og samarbejde om træningstilbud til produktionsvirksomheder.

Ifølge direktør i EIT Manufacturing Co-Location Center (CLC) North, ser han frem til at udvide netværket i Danmark gennem partnerskabet, og kalder Danmark et af de mest innovative samfund i Europa.

Dette ikke mindst på grund af de mange MMV’er, dygtige entreprenører, højtrangerede tekniske universiteter og innovative fremstillingsvirksomheder som Danfoss, LEGO og Vestas, er Danmark afgørende for at fremme produktion i Europa, konstaterer han.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik